Lányok. Második alkalommal is fájhat a szex?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 22:20
1/6 anonim válasza:
Igen, de már nem annyira mint az elsőnél.
2/6 Dionsyia válasza:
Igen, sőt még új pozícióknál is. Pl.hátulról. Amikor más szögben hatolnak be, máshol dörzsölnek, vagy épp a feneked felé feszítik a szerszámot, és dörzsöli a szűzhártya helyét, vagy a megmaradt részét.
3/6 anonim válasza:
addig fog fájni, amíg nincs bejáratva. tapasztalat. az már egyén függő, hogy hanyadik alkalomnál lesz az, hogy nem fáj.
4/6 anonim válasza:
Nem lány vagyok ugyan, de ha jól tudom akkor a szüzesség elvesztése után hónapokkal, vagy évekkel később is fájhat az első néhány másodperc.
5/6 anonim válasza:
Naná, hogy fájhat, még nincs "bejáratva". Sőt, még vérezni is lehet a 2., 3. alkalomnál.
6/6 anonim válasza:
Nekem fájt a második alkalom is, de közben egyre jobban sikerült ellazulnom és végül alább hagyott. Vérezni is véreztem, de nem annyira, mint először. A harmadikra várnom kell pár napot sajnos, de azt olvastam, hogy az első/második alkalom után érdemes is várni kicsit, amíg "begyógyulnak" a sebek. Remélem a harmadik így már kicsit élvezetesebb lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!