Az első alkalommal volt orgazmusotok? Kb. mennyi ideig tartott a szex? Nemet és kort is.
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 17:32
1/16 anonim válasza:
Volt orgazmusom. Kb 5 percig tartott a szex. Akkor 16 voltam. ÜDV23F
2/16 anonim válasza:
nem, mert fájt és abba kellett hagyni, de azóta szinte mindig van
L
3/16 anonim válasza:
Nem volt rá időm mert a pasi már az első lökésnél elment XD
Holdtündér
5/16 anonim válasza:
nem, 14/L voltam - nagyon jó volt, tapasztalt, idősebb sráccal, előjátékkal együtt kb 40-50 perc volt, de orgazmusom aktus közben még kb 10 évig nem volt!! durva
6/16 anonim válasza:
Volt, azóta is van, az 1. fél, a második másfél óra volt:-)
Lexy/18
8/16 anonim válasza:
Elsőnél nem volt, akkor voltam 17, de az akkori pasim mellett később sem gyakran fordult elő. Mellesleg nagyon kevés lánynak van első alkalommal orgazmusa, pl nekem annyira fájt, hogy ha a pasim ügyes lett volna, akkor sem jött volna össze a dolog.
23
9/16 anonim válasza:
Nem volt orgazmusom, de nagyon élveztem. Kb 1 óráig tartott. 16 voltam. Most 36/n
10/16 anonim válasza:
Nem volt orgazmusom, kb 40 percig tartott, a lány amikor elélvezett leszállt rólam és kiment a nappaliba tvzni:D
Nem volt egy nagy élmény:s
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!