Fiúk! Hogyan működik nálatok a szüzesség kérdése? Most akkor ezt vegyem megtiszteltetésnek?
Figyelt kérdés
Átjött a srác DVD-t nézni. Nagyon jól éreztük magunkat végig. Aztán eljutottunk az ágyig, ahol kiderült, h még nem volt lánnyal és arra gondolt, h én lehetnék az első. Állítólag volt már alkalma, de nem érezte tökéletesnek a lányt. Tudom, h igazat mond, h nem volt, de nem tudom, h mennyire gondolta ezt komolyan és mennyire volt az a célja, h megfektessen...És mennyire zavar titeket, ha ilyenkor a lány azzal jön, h csak akkor, ha együtt vagytok...17/L2012. júl. 14. 08:17
11/15 anonim válasza:
ma 12:37
Megfogadtam.... Basszus! Na pont ezért hazudoznak a fiúk a lányoknak mert a csajok ennyire korlátoltak és idióta szabályokat találnak ki maguknak hogy ne kelljen beismerniük hogy akarnak valamit!!!
29F
12/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, és vannak érzéseim...de szerintem senki nem örül, ha átverik. Ezért vannak a szabályok. H megvédjük magunkat a kevésbé érzelmes, farkukat követő fiúktól! Tényleg jó érzés, ha kihasználnak...
2012. júl. 14. 14:54
13/15 anonim válasza:
tegnap 14:54
Sokszor pont a szabályaitok miatt használnak ki titeket!
14/15 anonim válasza:
Szeretek én is DVDzni, de már nem vagyok szűz... Akkor ez nálad ezek szerint gáz????
15/15 anonim válasza:
Engedd meg a kis p.cs.snek hogy bútorozzon már egyet ne légy szívtelen .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!