1-2 hónap után baj ha le akar fektetni?
Figyelt kérdés
17 vagyok és még szűz. szeretem naon. de még nem adnám oda magam neki ien hamar. ja és kapok a méhnyakrák ellen injekciót és még csak az elsőt kaptam meg és az utolsót majd csak 7 hónap múlva kapnám meg. és szerintetek baj ha hamarabb lefekszem vele mint ha megkapnám az oltást? meg nem hagyna el? vagy mondjam neki h addig még nem naon akarom még nem kaptam meg? de ha elhagy? a fiú 21 éves. voltam egyszer náluk és nagyon beindultunk,de aztán a ruha nem került le rólam meg róla se.2009. júl. 12. 13:57
11/13 anonim válasza:
"bár én 3 hónapot tuti nem várnék boccs."
azért nem várnál mert bunkó vagy boccs!!!
én 3 és fél hónapot vártam a barátnőmre de ha kellett volna évekig is vártam volna rá mert szeretem és nem csak megb@szni akarom!!!
12/13 anonim válasza:
mi a szarnak várni? most a 3 hónap után mi lesz? elárulom semmi. ez nem idő függvénye kell hogy legyen. ha kívánod ő is kíván tegyétek meg és kész. a szex jó csinálni kell és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!