Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1-2 hónap után baj ha le akar...

1-2 hónap után baj ha le akar fektetni?

Figyelt kérdés
17 vagyok és még szűz. szeretem naon. de még nem adnám oda magam neki ien hamar. ja és kapok a méhnyakrák ellen injekciót és még csak az elsőt kaptam meg és az utolsót majd csak 7 hónap múlva kapnám meg. és szerintetek baj ha hamarabb lefekszem vele mint ha megkapnám az oltást? meg nem hagyna el? vagy mondjam neki h addig még nem naon akarom még nem kaptam meg? de ha elhagy? a fiú 21 éves. voltam egyszer náluk és nagyon beindultunk,de aztán a ruha nem került le rólam meg róla se.
2009. júl. 12. 13:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%
Ha szeret akko igyis ugyis addig vár ameddig te akarod.Ha meg aze rug ki mert nem akarsz meg le vele akko...
2009. júl. 12. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

A szextől nem leszel rákos! Attól hogy nem kaptad meg az utolsó injekciót, még nyugodtan szexelhetsz, kérdezd csak meg az orvosod róla nyugodtan!

A srác 21 éves, már vannak igényei, biztos vár még egy darabig, de azt ne várd el tőle hogy még 7 hónapig nem fog veled szexelni.

Én 18 éves elmúltam mikor elvesztettem a szüzességem, a párom akkor volt 25 éves, és másfél hónap után feküdtem le vele. Szerintem semmivel sem lett volna másabb mintha 5-6 hónap után feküdtem volna le vele. Meg úgy voltam vele, hogy elmúltam már 18, felesleges sokáig vakaróznom mostmár.

Ha szereted és szeretnéd hogy megtörténjen, engedj neki nyugodtan. Ha nem, néhány hetet még BIZTOS hogy tud várni, de 7 hónapot már biztos nem.

2009. júl. 12. 14:02
 3/13 A kérdező kommentje:
de én 3 hónapot várni akartam a szexel
2009. júl. 12. 14:12
 4/13 anonim válasza:
0%
Ha elég felnőtt vagy, hogy 21 évessel pasizzál, akkor legyél felnőtt hozzá. Vagy különben, ha korrekt akarsz lenni, akkor megmondod, hogy bocs, de még 7 hónapot várnod kell. Lehet, hogy nem veszi kitörő örömmel. Talán még 1-2 hónap bele fér, de évekig nem biztos, hogy vár rád. Vagy a másik alternatíva, hogy megmondod, hogy bocs, de én még nem vagyok felnőtt és elválnak útjaitok.
2009. júl. 12. 14:36
 5/13 A kérdező kommentje:
de én akarom őt!!
2009. júl. 12. 14:40
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Hát sajnos a pasik,főleg az idősebbek már nem fognak rád ennyit várni.Teljesen egészséges dolog,hogy kíván téged és ha te is kívánod őt és mellé még szereted is,akkor nincs mire várnod.Ha tényleg szeret akkor nem fogja úgy gondolni hogy könnyenkapható vagy,hogy ilyen hamar odaadtad neki magad.
2009. júl. 12. 14:49
 7/13 anonim ***** válasza:
13%

Már bocs, de pont a szextől leszel rákos, 14:02 rosszul tudja. Az aktív szexuális élet nagységrendekkel növeli meg a méhnyakrák kockázatát (apácáknál pl szinte soha nem fordul elő, érdekes módon). Azt feltételezik, hogy ebben főleg a HPV vírus a ludas, ami viszont nemi úton terjed, az óvszer sem nyújt ellene védelmet (!), és nincs ellene gyógymód, csak megelőző oltás, amit elsősorban a szexuális életet még nem élő serdülőknek, a 9-12 éves lányoknak ajánlanak. A sokáig szedett hormonális fogigátlók is növelik a tartós HPV vírusfertőzés kockázatát. Évente 500 nő hal bele a méhnyakrákba, amit rendszeres, évenkénti szűréssel még idejében fel lehetne ismerni és teljesen meggyógyítani, maradandó károdosások nélkül!

Ha a barátod nem tud addig várni, ameddig te akarod, akkor felejtős, csókolom, majd lesz másik, sokkal jobb. Mi az, hogy 21 évesen vannak igényei, és ne várd el tőle, hogy 7 hónapig várni fog? Talán tartozol neki azzal, hogy lefeküdj vele? Talán az igényei kielégítésére születtél, vagy mi van? Gondolom, ennél azért többre értékeled magadat is, meg az egészségedet is.

Ha nem akar várni addig, ameddig te várni szeretnél vagy várnod kell, akkor ezzel csak azt bizonyítja, hogy nem érdekled sem te, sem az egészséged, csak szexet akar tőled. Később akkor sem lesz képes várni, amikor terhesség miatt, betegség miatt nem szexelhetsz vele, vagy egy időre valamelyikőtök külföldön lesz. Akkor majd mit tesz, talán félredug, mert neki "igényei vannak"?

[link]

2009. júl. 12. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát azért szerintem 3 hónap bele fér egy 21 évesnek is...meg addig pettingelhettek is...nem kell egyből fejest ugrani mindenbe...attól, hogy nagyobb eséllyel kap méhnyakrákot minnél aktívabb a szexuális élet....hát azért pont az elsőnél csak nem lesz rákos...-_-"
2009. júl. 12. 16:22
 9/13 anonim válasza:

Szia!Én is 17 vagyok,még szűz,és oltást is kapok.Nem tudom,h kell-e várni a 3-ig.Nagyon szeretek 1 velem egyidős s rácot,és vele én is megtenném,bár nem tom,h mi lesz,ha azt mondaj,h nem vár addig..ameddig kell,akkor vége.Szerintem csináld te is ezt!Sok sikert a szurikhoz:)

ui:neked is fájt a karod utána?

2009. júl. 12. 22:23
 10/13 anonim ***** válasza:
46%

sztem ezt ne idő függvényében döntds el. ennek semmi értelme. ha úgy érzed szivesen megtennéd vele felesleges várni. ha már ismered ettől nem fog megváltozni talán még közelebb is kerültök.

bár én 3 hónapot tuti nem várnék boccs.

f22

2009. júl. 13. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!