17 éves srác vagyok, szűz, de már nagyon szeretném elveszteni?
Figyelt kérdés
Lett volna alkalmam már , hogy elveszítsem , mert már nagyon szeretném ,csak tartok tőle , hogy nem fogok megfelelni az illetőnek a méretem miatt(15) .Hiába azt mondják , hogy a méret nem számít , mert én tudom , hogy igen is számít ! Meg ha szeret akkor bla bla bala ...A hab a tortán , hogy a legtöbb lánynak bejövök , csak én félek belekezdeni , mert tudom mi lenne a végeredmény .Nem tagadom ,de nem is híresztelem , hogy az vagyok!Mit javasoltok ,mit tehetnék ez ellen ?Előre is köszi !2012. júl. 11. 22:51
11/23 A kérdező kommentje:
Nem még , volt már több barátnőm is de nem jutottunk el olyan dolgokig sajnos részben miattam !!
2012. júl. 11. 23:01
12/23 anonim válasza:
#8/11 én is tegnap vesztettem el! :DDD első vagyok
13/23 anonim válasza:
Szűzfőnök! Én beruházod a részedre egy guminőre,hogy tudj gyakorolni otthon! Ott nem gáz,ha hamar elsülsz.
14/23 anonim válasza:
Ja és nekem csak 13-14 centi, mégis megoldható vele jónéhány dolog, nem kell izgulnod a méreted miatt :)
21F
15/23 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok már megint bocsi! :D
Amúgy nem mindegy honnan méred a méreteket!
16/23 A kérdező kommentje:
Sztem jó helyről mérem :)))
2012. júl. 11. 23:08
17/23 anonim válasza:
bazz pasik vagytok !! mi a nagy dolog a szüzességetekben ? Nem is létezik. Különösebben nem egy bonyolult dolog így öö mechanikailag (így a másik oldalról) de nem értem mit agyaltok ennyit ezen...Keress egy aranyos lány így elsőre , és ne legyenek túl nagy elvárásaid, mmint ne görcsölj rá, az emberek évezredek óta dugnak szerintem neked is menni fog :))
18/23 anonim válasza:
A 15cm egyáltalán nem kevés. Hidd el, tényleg. A hosszabb már bánthatja a méhszájat, szóval a 15cm kb. pont az ideális méret. Nekem is ekkora és kaptam már elismerő szavakat rá: "Egy bizonyos testrészed olyan átmérővel rendelkezik, hogy már-már problémát jelent az, hogy a számba vegyem." Háromból három nőnek képes voltam vele kisebb fájdalmat okozni, szóval egyáltalán ne gondold azt, hogy kicsi. (nem, ezzel nem azt akartam mondani, hogy érdem fájdalmat okozni egy nőnek, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy egyáltalán nem számít kicsinek)
19/23 A kérdező kommentje:
Köszike !!!
2012. júl. 11. 23:17
20/23 anonim válasza:
nekem 16 cm és pont jó :-D panaszt meg nem kaptam rá én sem.. olyat viszont igen, hogy "alig fér be a számba olyan vastag.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!