Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 17 éves srác vagyok, szűz, de...

17 éves srác vagyok, szűz, de már nagyon szeretném elveszteni?

Figyelt kérdés
Lett volna alkalmam már , hogy elveszítsem , mert már nagyon szeretném ,csak tartok tőle , hogy nem fogok megfelelni az illetőnek a méretem miatt(15) .Hiába azt mondják , hogy a méret nem számít , mert én tudom , hogy igen is számít ! Meg ha szeret akkor bla bla bala ...A hab a tortán , hogy a legtöbb lánynak bejövök , csak én félek belekezdeni , mert tudom mi lenne a végeredmény .Nem tagadom ,de nem is híresztelem , hogy az vagyok!Mit javasoltok ,mit tehetnék ez ellen ?Előre is köszi !
2012. júl. 11. 22:51
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
HAJRÁÁÁÁÁ D
2012. júl. 11. 22:52
 2/23 anonim válasza:
Rosszlanyok.hu vagy beszamolok.com
 3/23 anonim ***** válasza:

Honnan a jó fenéből tudod, hogy mi lenne a vége, ha még nem is próbáltad???

Aki ilyenen rágódik jobb is ha nem próbálja örökíteni a génállományát...

4/23 anonim ***** válasza:
15 az még jó, nyugodj meg
2012. júl. 11. 22:54
 5/23 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva sztori nélkül,egy 17 éves srác vagy aki szűz és szerintem nagyon elszseretnéd veszíteni. Könnyebbet kérdezz túl sok infót adtál meg.
2012. júl. 11. 22:54
 6/23 anonim válasza:

első vagyok! Nem kell az ilyenekkel törődni! Ha lenne több önbizalmad nem törődnél vele. Nem hab a tortán az, ha szeret a barátnőd és akkor stb.stb... És Igaz számít a méret is, meg hogy milyen örömet tudsz vele nyújtani! Különben is nem kell parázni, foglalkozni ezzel. Ha már levetkőztél, biztos nem mondják azt, hogy öltözz fel, mert nem vagy ideális. Több magabiztosság, és mindent bele! 17-18/F

Különben amikor 17 voltam fogadtam egy barátommal, hogy 18 éves koromig el fogom veszteni a szüzességem...persze nem ilyen jött ment kurv.kkal. Megnyertem a fogadást, és holnap lesz a szülinapom! :DD

2012. júl. 11. 22:57
 7/23 anonim válasza:
Lol 15 centi az bőven jó...Ha 10 lenne, akkor megérteném hogy szégyelled, de szerintem 13 fölött már elmegy :)
2012. júl. 11. 22:58
 8/23 anonim ***** válasza:

21 éves vagyok, előző este vesztettem el. Nem volt számomra egy hú de nagy élvezet, de a lány elment.

Fontos tény: ha jól álcázod, a csaj nem vágja le, hogy szűz vagy.

Apropó: elégítettél már ki nőt?

21F

2012. júl. 11. 22:59
 9/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi VÁLASZ adóknak !
2012. júl. 11. 22:59
 10/23 anonim ***** válasza:
Éretlen és nagyon gyerekes vagy. Majd ha megérted, hogy mi az a dolog, amiért érdemes elveszíteni a szüzességet, akkor leszel érett.
2012. júl. 11. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!