Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Amikor elvesztem a szüzességem...

Amikor elvesztem a szüzességem akkor ténleg szok késni a menstruáció? 16/lány

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 20:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ezen nem tudodm, hogy mi ribancosság, és hogy mi vicc ezen... csak a barátommal csináltam, és vele vagyok má 2hónap mulva két éve, és életembe haramdszor voltam berúgva, de mind1.
2012. júl. 10. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
istenem...
2012. júl. 10. 17:21
 13/17 A kérdező kommentje:
megjött:DD felkell hívnom anyut...
2012. júl. 11. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:

A megijedtem az pontos "J"! Ennyit rólad, sztem először írni tanulj meg s ne képeztesd ki magad egyből egy kis sarki...

Sztem amíg részeg voltál,lehet h az a 6, mind más f@szi volt s ezért nem tudja a pasid h volt-e rajtuk gumi.

Undorodok az ilyen tiniktől.- félre ne érts nem csak rád gondoltam.

2012. szept. 7. 23:44
 15/17 A kérdező kommentje:

nem értem fére nyugi, nem mentek át rajtam 6an csk a baráttommal csináltam, és biztosan tudom, és nem fogom leírni hogy hogyan vagyok ilyen biztos benne...

a másik meg hogy nekem nem kell nemg tanulni rendesen írni, nincs miért... mert nekem má most jó jövőm van szal, minek fárasszam magam ha nem muszály?:):**

2012. szept. 28. 18:19
 16/17 anonim ***** válasza:

muszáj!! az J (pontosjééééé). Nem muszáj fárasztani magad ilyenekkel, ez alap műveltség kis cicám :) Képzeld nekem is szépen meg van alapozva a jövőm, még sem vagyok ilyen trampli mint te, aki nem tud helyesen írni :)

17/L

2012. szept. 28. 20:21
 17/17 A kérdező kommentje:
minek az alap műveltség, ha nincsen rá szükségem?:** nem akarom magam ienekkel terheli... se időm, se kedvem, sincs ehez:):*
2012. okt. 20. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!