Amikor elvesztem a szüzességem akkor ténleg szok késni a menstruáció? 16/lány
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 20:11
2/17 anonim válasza:
általában igen,de nem minden esetben,ez ember és szervezetfüggő
3/17 A kérdező kommentje:
mondjuk nekem eleve szokott töbször is késni...
2012. júl. 9. 20:16
4/17 anonim válasza:
Jah, főleg ha az ember nem védekezik. Akkor akár 9 hónapot is késhet.
5/17 anonim válasza:
Drága, ezen az oldalon hány ember ismeri a te szervezetedet? Sokan mondták, hogy késett utána, nekem is. De egyáltalán nem biztos, hogy neked is fog. Az is lehet, hogy pontosan jön meg. Meg az is, ha kimarad. Zsákbamacska.
6/17 anonim válasza:
nekem 6 nappal hamarabb jött meg .
7/17 erich97sexxxx válasza:
fáj a fejem az ilyen értelmes kérdésektől...
8/17 A kérdező kommentje:
jol van na, értehető hogy ha kicsit félek(amugy nekem is folyik a pi.csámból a víz az ilyen kérdésektől, de most megilyedtem:) am azért félek mert ,1 nap allat 6x csinltam rögtön előszőr 3at részegen, és meg kérdeztem apasim az modta hogy használt gumit, de ha ő is bevolt rúgva akkor...:D
2012. júl. 9. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!