A bnőm is szűz meg én is, hogy lesz ez 'akkor'?
Nagyon óvatos és figyelmesnek kell lenned. Figyelj rá, kérdezd meg hogy mikor fáj, szóljon. Ha óvatos vagy akkor sok gond nem lesz. Jaa, és hosszú előjáték!!! (nyalás, simi, tapi, csókok midnenütt)
20/F
hülyevagy előzőXD
majd szereztek tapasztalatot együtt, meg majd belejöttök..
Légy gyengéd!!!
Szeresd Őt, és figyelj a reakcióira. Ha fáj, akkor lassíts.
Simogasd, csókolgasd,és aztán egyikőtök sem lesz szűz.
szerintem egy kicsit fiatalok vagytok hozzá. no de se baj, ha szeretitek egymást. viszont nagyon oda kell figyelnetek egymásra. mivel ez lesz neked az első, nem fog sokáig tartani. ettől ne ijedj meg, mindenkinél így van, sőt még egy ideig így is lesz. az viszont jó ötlet lehet, ha először mindketten csak kézzel segítetek egymáson. ezzel a következő "éles" menet idejét is növelheted és a barátnőd is kellő képen benedvesedhet. figyeld az arcát, mert lehet nem akarja majd mondani, hogy fáj neki. ha egy kicsit is kellemetlenné válik, lassíts vagy hagyd is abba. nekem elsőre össze sem jött, abba is hagytuk.
sok sikert és szerelmet
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!