Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire ciki ha egy 18 éves...

Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy sajnos a mai csajok többsége már 16 évesen nem szűz, ezért elég hülyén érzem magam.
2012. jún. 30. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%
Voltam már szűzzel is meg nem szűzzel is. Hát elmondom neked hogy akármennyire szűz volt a csaj, sokkal jobban csinálta a dolgokat mint a "tapasztalt" csaj. Nekem legalábbis ez volt a tapasztalatom. Ráadásul én is jobban élveztem, mert sokkal élvezetesebb egy szűz szűk pu*nci, mint egy agyonra ..szott
2012. júl. 2. 23:27
 12/16 anonim válasza:
100%
Mondjuk én már voltam többel és nem vagyok rá büszke! listát is csináltam azokról akikel voltam!de mosmár nem vagyok büszke arra amit tettem!és ne is érzed magad rosszúl inkább legyél büszke magadra! Ojanak ajándékozd a szűzeséged akit ténleg szeretsz és megérdemli!azafontos h élvezétek nem az h szűz vagy e vagysem!
2012. júl. 5. 22:42
 13/16 anonim ***** válasza:
én kipróbálnám egy szűz csajjal Biztos aranyosak lehetnek ahogy tanulgatnak :P
2012. júl. 6. 16:48
 14/16 TipM válasza:
100%

Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC !

Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt

2012. júl. 24. 18:23
 15/16 Nyünyőkeee válasza:

Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem,akik 18 év alatt már elvesztették.

Természetesen én is nagyon gáznak tartom,ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol.

Akkor tegye meg mindenki,amikor jónak érzi.Szíve joga,hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen,most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzők.. ! Én nem bántam meg,hisz akkor éreztem jónak.És attól,hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK,már elnézést! Mellékesen,ha már megsértik a 'nemszűz' csajokat.. azt a kommentezőt,aki azt írta,jobb a szűk "pun*i",bizonyára fél,hogy elvesztődne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.

2012. szept. 29. 09:29
 16/16 anonim válasza:

29 éves szűz lány vagyok.

Szerintem maradj szűz.

Szűznek lenni menni dolog.

2024. ápr. 1. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!