Mennyire ciki ha egy 18 éves csaj még szűz? Pasik ti a szűz lányokat, vagy a nem szüzeket szeretitek inkább?
Szia ! Aki 16 évesen szexel... hát az egy VICC !
Szerintem azoknak a többsége akiknek megvan még a szüzességük, jóval értelmesebbek azoknál akikmár elvesztették 18 év alatt
Szerintem nem kellene ennyire lejárnotok azokat a lányokat sem,akik 18 év alatt már elvesztették.
Természetesen én is nagyon gáznak tartom,ha egy csaj 12-13 évesen egyáltalán a szexre gondol.
Akkor tegye meg mindenki,amikor jónak érzi.Szíve joga,hogy kinek mikor jön el az a pillanat. Én személyszerint 15 évesen vesztettem el.És igen,most jöhet a "szétba**ott pi*sa" stb jelzők.. ! Én nem bántam meg,hisz akkor éreztem jónak.És attól,hogy ennek már 3 éve (mert már 18vagyok) NEM ÉRZEM MAGAM SZÉTBA**OTT-NAK,már elnézést! Mellékesen,ha már megsértik a 'nemszűz' csajokat.. azt a kommentezőt,aki azt írta,jobb a szűk "pun*i",bizonyára fél,hogy elvesztődne egy "tágabb pun*iba " hahaha. : ) Sorry.
29 éves szűz lány vagyok.
Szerintem maradj szűz.
Szűznek lenni menni dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!