Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hölgyeim van közöttetek...

Hölgyeim van közöttetek olyan, aki elmúlt húsz éves és még szűz?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Vártok a nagy szerelemre?
2012. jún. 27. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ezt honnan tudjátok? A diákok sokmindent kitalálnak.
2012. jún. 27. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
22L vagyok, és még szűz. Egyáltalán nem érzem cikinek, mert a baráti társaságomban sokan vannak így. Mondhatnám, hogy vallási oka van, mert katolikus vagyok, de nem ez az oka. Az oka az hogy ez így természetes, így tökéletes. Akiben megbízom annyira, hogy az egész életemet rábízom (házasság), annak vagyok képes testileg is teljesen odaadni magam. Szerintem ez így van rendjén, Freud persze biztosan nem így gondolja, dehát mindenki azt hisz, amit akar, nemde? Én így érzem helyesnek. Nem meggyőzni akarok senkit, csak leírni, hogy én így gondolkodom. 2 éve vagyok együtt a párommal, nem mondom, hogy könnyű kibírni, de nem lehetetlen, és meg lesz a gyümölcse, ezt biztosan tudom.
2012. jún. 29. 17:35
 13/14 Hermeczke ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nem ciki! Én 20 éves voltam amikor az életem részévé vált az az ember akivel először voltam és még máig együtt vagyunk. Megéri várni az igazira mert úgy tökéletes az egész! Én így gondolom. Kis futó kalandokra nem szabad elpocsékolni mert egyszer van ilyen az életben és meg kell becsülni!
2012. júl. 31. 21:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

20 évesen az voltam. 22 vagy 23 éves koromig, már nem emlékszem.

Azért volt, mert úgy gondoltam mindig, hogy ha valakivel kapcsolatba lépek, az olyan örökké dolog lesz, legalábbáis arra törekszem.

És addig egyrészt nem találkoztam olyannal, aki annyira bejött volna, hogy egész életemben vele legyek. Másrészt akikbe szerelmes voltam plátóilag, azokhoz nem volt sok közöm, titkoltam, nem tudtam velük kapcsolatba lépni. És a nagy plátói szerelmek alatt nem is tudtam másra koncentrálni...

Próbálgatni mással, hogy hátha beleszeretek idővel, olyat nem akartam, az megalkuvás.

2012. nov. 16. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!