Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kezeljem a szexualitas...

Hogyan kezeljem a szexualitas es a parkapcsolatok temajat, ha uj tarsasagba, uj kornyezetbe kerulok, uj helyekre kell beilleszkednem?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 26 eves fiu letemre sosem volt meg baratnom, nem volt parkapcsolatom, szexualis teren csak nagyon nagyon keves tapasztalatom van, meg szuz vagyok.

Tudom, hogy nem kellene, de en ugy tekintek erre a helyzetre, mint amit titkolnom kell.

Nagyjabol tisztaban vagyok azzal, hogy milyen okok huzodnak meg a mogott, hogy igy alakultak a dolgaim es nem volt meg parkapcsolatom, tisztaban vagyok vele, hogy miket rontottam el es mikben gondolkoztam rosszul.

Eleve zarkozottabb tipusu ember vagyok, de ugy erzem, hogy a szuzessegem es tapasztalatlansagom tenye ront a helyzeten, ugy erzem, hogy emiatt nehezebben bontakozom ki, nehezebben kozeledek az emberekhez, nehezen illeszkedek be uj tarsasgokba, nehezen nyilok meg, nehezen beszelek sajat magamrol, mert folyamatosan bennem van az erzes, hogy egy titok nyomja a vallamat, amit nem szeretnem, ha masok megtudnanak.

Hogyan kezeljem az ezzel kapcsolatos helyzeteket, ha uj emberekkel ismerkedek meg, uj kozossegekbe kell beilleszkednem, peldaul uj munkahelyre kerulok be? Mert elobb-utobb valoszinuleg szoba kerulnek a parkapcsolati temak es en mar elore tartok ezektol a beszelgetesektol, nem tudom, hogyan reagaljak, miket mondjak...

Akik huszonevesen, neadjisten a harmincas eveikben meg nem estek at az elso parkapcsolaton, szexualis elmenyen: ti hogyan kezelitek ezt a mindennapokban? A kornyezetetekben tudnak rola az emberek, vagy titkolni probaljatok?

Elore is koszonom es elnezest az ekezetek hianya miatt!

2012. jún. 26. 18:56
 1/6 egy csajszivagyokk válasza:
54%
Szia. én nem tudom ez milyen érzés. de szerintem ha pl egy társaságba kerülsz, próbáldd a macsót jácani, és ha kérdezik van e barátnőd mondd hogy most nincs mert kiraktad. Próbálj menőnek tűnni. Azt meg nem hinném hogy valaki rá is kérdezne hogy szűz vagy e még. Maximum egy lány akivel ott vagy már az ágyba. és mondj neki majd annyit pl hogy: ne beszéljünk a multról, ami már megyszünt .. érted? ne foglalkozz ezzel, hogy te még nem estél át rajta. Találj megfelelő társaságot! Bontakozz ki! :) de semmi féle képpen se utcalánnyal veszd el..;$
2012. jún. 26. 19:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne erőltesd hogy már rutinos macsó vagy, senki sem fogja alapból feltételezni, hogy szűz vagy, nekem a közeli haverjaim egy része tudja, mert nekik elmondtam, próbáld olyankor terelni a témát, vagy tűnj úgy mintha nem szeretnél általában ilyenekről beszélni, mert úriember vagy :D

21/F

2012. jún. 26. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell mindenkinek tudni amúgy, hogy te mit csináltál másokkal vagy hány barátnőd volt. Most idegeneknek őszintén miért kéne tudniuk mindent? Kivétel ha barátokról van szó, de akkor meg minek vetíteni? Mert az nem barát, aki kinevet ezért...

Mások is vannak így, ráadásul tudom azt is, hogy van aki vetít ami a csajozást illeti. Ők is azért, mert cikinek érzik, hogy annyi évesen még nem estek át azon a dolgon és nem volt barátnőjük nagyon.

Én 21 vagyok és lány és én sem estem át azon a dolgon, pedig volt barátom elég hosszú ideig. Mindenki csodálkozik ezen, de nem mondják, hogy de szerencsétlen vagy, pont a körülmények miatt. Ha megtudják mi volt, akkor mindjárt másként nézik a az egészet.

Nem tudom, jó ötlet lenne e ha vetítenél te is valami sztorit, hogy jobb színben tüntesd fel magad azáltal. Én nem vagyok híve annak, mert úgyis kiderülne, hogy nem is úgy volt az...

Én ugyan így vagyok mint te amúgy, nem tudok mit szólni ha arról van szó, mert mit meséljek? Nem volt semmi ilyen, tudják is. Egy ideje palim sincs, szóval nem nagyon tudok én sem mit fűzni a témához. Nekem ezzel csak a bajom, hogy csak lesek ott ilyenkor csendben kb és várom a másik témát. De én csak azért senkivel sem fekszem le, hogy legyen mondanivalóm nekem is ha a téma szóba jön...

2012. jún. 29. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem, vetiteni semmikepp sem vetitenek, nem allna jol nekem, nem ilyen stilusu vagyok.

A problema azzal van, hogy voltak/vannak gondjaim az onelfogadassal es ezert nem volt eddig meg parkapcsolatom, elszalasztottam a lehetosegeket, elzarkoztam a lanyok elol. Most mar persze tudom, hogy rosszul gondolkoztam es butasagokat beszeltem be magamnak, nekem kell ezeken a dolgokon valtoztatnom. Ez teljesen rendben is van.

Csak sajnos emiatt zarkozott lettem es nem merek megnyilni masok elott, nem tudom kiadni azt, ami egyebkent megvan bennem. Mert az embereket altalaban ez a tema mozgatja meg leginkabb: ki kivel van/volt egyutt, melyik csaj milyen jol nez ki, ki kivel jonne ossze, kinek milyen tapasztalatai vannak, akarmi. Szamomra pedig ezek a temak teljesen idegenek, igy nehezen nyilok meg, viszont nem is akarok uj kozossegekben (teszem azt egy uj munkahelyen) en lenni a kivulallo, vagy a furcsa kulonc, aki annyira kuka, hogy meg sem bir szolalni.

Lehet, hogy az is problema, hogy sokszor kerultem eddig olyan tarsasagokba, ahol mindenki ilyen nagyhangu, dicsekvosebb tipus volt es azt ereztem, hogy leneznek, vagy kineznek amiatt, mert nekem ezek a dolgok nem mennek.

Es persze magyarazkodni, hogy miert alakultak igy a dolgaim, nem szeretnek es nem is erzem kotelessegemnek.

Egyebkent lehet, hogy tulbonyolitom, tulagyalom ezt az egesz helyzetet es csak lazitanom kene, hiszen igazabol tenyleg nem kotelessege senkinek az ilyen jellegu dolgairol beszelni...

2012. jún. 29. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kérdezgetnek, úgy kell megválaszolni,hogy azt hallják amit akarnak, és soha több ne érdekelje őket ez a téma. Az nem jó,ha azt mondod, most éppen nincs, mert akor ujra kérdezgetik,hgyo na mikor lesz már. Az sem jó ,ha azt mondod ,hogy van, mert akkor meg feltünő,hogy miért mászkálsz mindig egyedül. Én úgy oldom meg,hogy azt mondom ,van persze, másik városban ,ez ilyen távkapcsolat, és hétvégente néha találkozunk, aztán majd meglátjuk. Ebből aztán csak jól lehet kijönni, ezután a kutyát nem érdekel hogy igazat mondassz e, jó a válasz is, sokan élnek ténylegesen így, sok távkapcsolat van, ritkán vannak együtt és kész. Erre nem is akarnak többet nyggatni, és rendben is van az egész.Az őszinte emberek bírkák, elbuknak, ki vannak közösítve. Őszinte ember mártír, a semmiért bukik el. Ne légy sohasem őszinte ebben a hazug világban, mert minden mögött érdek húzódik, az emberek meg szisztematikusan azt keresik,hogy hol szúrják beléd a fullánkjukat, hol tapossanak ki a bizalom köréből. A kívülállók meg elpusztulnak ,életképtelenek. Csak anyádékkal legyél őszinte, azon kívül egyszerüen senkivel nem érdemes,csak a szülők akik érdek nélkül képesek szeretni.
2012. júl. 2. 01:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy eleg sok a rosszindulatu ember. Eddig valahogy mindig ugy alakult, hogy pont ilyen nagyhangu, dicsekvos, beszologatos emberek tarsasagaba kerultem es mindig az volt az erzesem, hogy ha kitudodna a tapasztalatlansagom, akkor bizony halalra cikiznenek miatta.

Meg persze ha kiderulne mondjuk egy munkahelyen, akkor azert eleg valoszinu, hogy egy darabig en lennek a pletykatema, nem igaz?

De azert en ennyire nem latom soteten a helyzetet, mint az elozo valaszolo, de teny, hogy azert van alapja annak, amit mond.

2012. júl. 2. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!