Pár nap múlva elvesztem a szüzességem, ha az ujjazást alig érzem akkor fájni fog, és előjátéknak mit csináljak, hogy történik?
Figyelt kérdés
2012. jún. 26. 15:30
1/12 asddsajkléélkj válasza:
valószínű fájni fog
megnyálazzátok egymást
2/12 anonim válasza:
Kicsit fájni fog! Lazíts, engedd el magad, és koncentrálj arra, ami jó!
3/12 anonim válasza:
mi az,hogy "pár nap múlva"?:D ezt így számon tartjátok?
Amúgy spontán jön.Csókolóztok,hozzásimulsz,izgatod a nemiszervét,aztán ő jön.
4/12 A kérdező kommentje:
de ő is szűz
hogy izgassam fel?
2012. jún. 26. 15:43
5/12 anonim válasza:
Elöször is áruld el, hogy L/F vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
Lány
2012. jún. 26. 15:48
7/12 anonim válasza:
ha lany akkor simogasd a mellet meg asztan ohova gondolsz lejebb is kozben csok es vetkozes aztan peddig a tobit gondolom tudod, de mindig vedekezetek habar az elsonel nem muszaly mert az elso sexnel a lany nem esik teherbe. Sok sikert.
8/12 anonim válasza:
Szerintem a párodat nem kell felizgatnod. Biztosan állni fog neki keményen. Te meg ne görcsölj, legyél laza. Ha segiteni akarsz akkor amikor kezdi betenni fogd meg és tedd ugy oda ahogyan a legjobbnak érzed és te irányitsd a mozgását. Ha nagyon fáj akkor csak szépen lassan engedd magadba és szolj amikor már ne nyomja beljebb. Gumirol, sikositorol gondoskodjatok.
9/12 A kérdező kommentje:
nem igazán tudom utána mi van ..
2012. jún. 26. 15:59
10/12 anonim válasza:
ma 15:52
Ezt a marhaságot honnan vetted,hogy az elsőnél nem eshet teherbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!