Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom fog még rám várni...

A barátom fog még rám várni egy évet? Részletek lent

Figyelt kérdés
1 éve lesz h együtt vagyok a barátommal,és anyukámmal megbeszéltem h még várjunk egy fél évet a szexel mert én most töltöttem a 15-öt a barátm meg már 17 múlt szerintetek ha 1 évet bírt rám várni akk még fél évet fog bírni??fiúk válaszát várom h ők várnáak-e még.
2009. júl. 7. 12:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem fog. Amúgy tényleg mindenki élete végéig szűz maradna, ha így gondolkodna, mint te.
2009. júl. 9. 09:19
 12/18 anonim ***** válasza:

Marhaságokat beszéltek.

Ismeretlenül rá akarjátok venni, hogy 15 évesen hazudjon az anyjának.

Szégyen amit itt műveltek.

Ha csak rosszat akartok akkor inkább ne írjatok ide. :(

Figyi.

Te szerencsésebb vagy mint sok lány.

Ha meg tudod az ilyen dolgokat beszélni az anyáddal akkor tedd össze a kezed és örülj a dolognak.

Most azt, mondja az anyukád, hogy várj egy fél évet.

De szerintem ha eltelik 2-3 hónap akkor majd ő is megenyhül.

Elvileg persze. :)

Mindegy, a véleményem az, hogy továbbra is beszélj meg mindent az anyukáddal.

Ha látja a fiún is, hogy jól megvagytok akkor ő is engedékenyebb le(het).

Persze lehet nem, de legalább a kapcsolatod jó marad vele.

Amúgy nem hinném, hogy leharapná a fejed, ha korábban szexelnél a barátoddal, de 15 évesen még nyugodtan várhatsz fél évet.

Még előtted az élet. :):):)

Szia.

ui:soha ne hallgass arra, aki hazugságra akar rávenni

2009. júl. 10. 11:10
 13/18 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy köszönöm és bárki bármit mondott vona azárt nem tettem volna még meg...ha más azt is mondja..és igen megbeszélem anyummal;)
2009. júl. 10. 11:40
 14/18 anonim ***** válasza:
:D
2009. júl. 10. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha azt beszélnéd meg, hogy te mégis akarod? Neked is lehet véleményed.
2009. júl. 10. 12:15
 16/18 A kérdező kommentje:
igen én ezt mondtam is neki és megérti csak fél h megbánom és azért mondta h még várjak egy fél évet vele:D
2009. júl. 10. 12:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert fél év után nem bánod meg?

Max csak még fél évet rápazarolsz arra, aki megbántana. Nem épp logikus a nőknek ez a húzom amíg lehet dolga.

2009. júl. 11. 08:55
 18/18 anonim válasza:

Szerintem ne anyukádra hallgas,ha szereted akkor miért ne? Amugy a fiuknál ez a szöveg "anyukám nem engedi" stb... ez csak kifogásként hangzik. Ha 1 éve együtt vagytok akkor mivel lesz másabb fél év mulva? A fiu ugy fogja érezni h csak halogatni akarod a dolgot és ugy fogja érezni hogy fél év mulva se lesz belőle semmi...

Szoval szerintem probáljátok meg!

2010. aug. 29. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!