LÁNYOK! Nektek milyen volt az első ujjazásos élményetek? Nekem most volt először (többi lent)
Először nem akartam, de sötét volt és nedves voltam, amikor benyúlt a bugyimba úgy gondoltam hogy már mindegy. Csodálatos volt, nagyon élveztem mert ujjazott és nyalt egyszerre. Még szűz vagyok egyébként, és el sem hiszem hogy belementem.
Szóval lányok, nektek (részletesen) milyen volt és hogy történt az első ilyen? Hány évesen?
Hát hamár kinyalt akkor nemvagy szűz. :D
Az orális szex is szex...
Nekem 2 éve a Westend tetőn volt. :) De nagyon csodás volt és egyben izgi is. :P
17/L
első, gratulálok az értelmi szintedhez:D
akkor nem vagy szűz kicsiszivem, ha pénisz volt a vaginádba! s*ggfej
nekem nagyon jó volt, 22 voltam akkor. nyalás is volt benne, azóta is az a kedvencem...
ja, részletesen. kimentünk a dombra, éjszaka, a szórakozóhelyről, kocsival. hátradöntötte az ülést, vetkőztetni kezdett, és csókolgatni...ujjazott, és nyalt, én meg szoptam neki, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!