Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » LÁNYOK! Nektek milyen volt az...

LÁNYOK! Nektek milyen volt az első ujjazásos élményetek? Nekem most volt először (többi lent)

Figyelt kérdés

Először nem akartam, de sötét volt és nedves voltam, amikor benyúlt a bugyimba úgy gondoltam hogy már mindegy. Csodálatos volt, nagyon élveztem mert ujjazott és nyalt egyszerre. Még szűz vagyok egyébként, és el sem hiszem hogy belementem.

Szóval lányok, nektek (részletesen) milyen volt és hogy történt az első ilyen? Hány évesen?

2012. jún. 23. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Hát hamár kinyalt akkor nemvagy szűz. :D

Az orális szex is szex...

2012. jún. 23. 22:20
 2/7 anonim válasza:
53%

Nekem 2 éve a Westend tetőn volt. :) De nagyon csodás volt és egyben izgi is. :P

17/L

2012. jún. 23. 22:21
 3/7 A kérdező kommentje:

első, gratulálok az értelmi szintedhez:D

akkor nem vagy szűz kicsiszivem, ha pénisz volt a vaginádba! s*ggfej

2012. jún. 24. 11:46
 4/7 anonim válasza:
Nekem is pont ilyen volt mint neked ! elsem hittem utána h megtettem de még mindig szűz voltam. és mitnemondjak nemvolt rossz ! xD
2012. jún. 24. 14:02
 5/7 anonim válasza:
ja és 15 évesen
2012. jún. 24. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
én 13voltam, egy moziban történt, asszem valami szex jelenet volt és nagyon felizgultam... mivel csak mi voltunk abban a sorban ìgy én elkezdtem fogdosni a farkát, erre benyúlta bugyimba és elkezdett először csak simogatni és utána kinyalt:) persze énis leszoptam..:) fantasztikus élmény volt, soha nem fogom elfelejteni:) 14/l
2012. júl. 14. 01:16
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem nagyon jó volt, 22 voltam akkor. nyalás is volt benne, azóta is az a kedvencem...

ja, részletesen. kimentünk a dombra, éjszaka, a szórakozóhelyről, kocsival. hátradöntötte az ülést, vetkőztetni kezdett, és csókolgatni...ujjazott, és nyalt, én meg szoptam neki, nagyon jó volt.

2012. júl. 22. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!