A mai fiataloknál most verseny van, hogy az a divat ki veszíti el hamarabb?
Figyelt kérdés
Régen nem volt ciki a szüzesség 20+ és 30+ évesen?2012. jún. 23. 20:09
2/7 anonim válasza:
igen ezt én is észrevettem, elég nagy hülyeségnek tartom, idővel megbánják és majd attól zeng az ország hogy úristen én ezt nem így akartam stb...
3/7 anonim válasza:
20 évesen rájönnek, hogy 'hoppá nem kellett volna', csak akkor már nem lehet visszafordítani.Szétb@szott szajhák lesznek, majd akik nem kellenek senkinek!
4/7 anonim válasza:
14 leszek és mégis szűz.:D Érdekes, nekem van eszem.
5/7 anonim 

válasza:

Régen már szinte senki sem volt szűz 20-30 évesen, mert a többség megházasodott addigra. Aki nem házasodott meg, azt a szájára vette a faluközösség. Ennyit a régi szép időkről.
6/7 anonim 

válasza:

nem, nem divat, de a mai fiatalok bevállalósabbak, és mélyebb érzéseket táplálnak azok akik (tiszteletlenség a kivételnek), én egy 10 hónapos kapcsolat alatt vesztettem el :D14 évesen, szerettem őt, és ő is engem, nem bántam meg :)
7/7 purczeld95 válasza:
Igen, verseny van, nincs mit szépíteni a dolgon. (tisztelet a kivételnek)
Én fiú vagyok, 16 éves és még szűz, és szó mi szó eléggé idegesít engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!