22 éves szűz lány vagyok, és már nagyon szeretném, ha az én életemben is szerepet játszana a szex. Várjak arra a fiúra, aki majd szeretni fog, vagy menjek bele egy szexkapcsolatba?
Hát igen, ez így egy elég m.cskos k.csög húzás volt! Tudod, akinek soha semmi nem jön össze, az kétségbeesésében már mindenhol és mindenkivel próbál ismerkedni! De sajnos egy ilyen r.hadt világot élünk, ahol az érzelmes, rendes srácok csak folyton megszívják az ilyen lányok/(fiúk?) miatt...
Hát remélem ez lesz az összes örömöd az életben!
Attila
:DDDDD Azzal egyet értek, hogy baromi szánalmas mikor egy ilyen kérdésre bepróbálkoznak... :DD Sok nyomorék. :D
De mégis miből gondoljátok, hogy nő? :D Lehet akár tranzfesztita is :D
Szerintem meg vombat.
Amúgy vicces, ahogy bepróbálkoznak, szerintem nem komolyan gondolják, és egyáltalán nem szánalmas. Legalábbis én jót röhögök rajtuk. Vagyis inkább, amit írnak.
Am ha tényleg ilyen "aljas" szándékkal írta ezt a kérdést, akkor a kérdezőnek annyit, hogy amíg nem nősz fel, és nem leszel igazi nő, férfi, addig ne aggódj, sosem leszel teljes és igazán boldog. Gyerekes gyerek vagy még, és csak sajnálni fognak emiatt a hozzád hasonló bolondok. Én meg csak rajtad is jót röhögök, hogy mennyire ostoba vagy. :D
Szép napot!
ma 19:55
Ha olvastad volna a kommenteket, tudnád, h ez csak egy r.hadt kis szűzk.rva volt, aki mások szerencsétlenségén nevet!
Hát ha annyira ki vagy éhezve állj ki az utcasarokra ott sok hapsi megkeres és rendszeres élvezkedésben lehet részed!!!! JÓ munkát hozzá!!! És mielőtt átkozodsz csak annyira voltam kemény mint te az itteni "reménykedőkkel"!!!!
CSÁ!!
ma 20:03
most már látom, szánalmas kérdező, kisséé beképzelt...
sok szrerncsétln srác és még csodálkoznak hogy sokan magukban csüggednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!