Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Egy lány általába hány évesen...

Niky134 kérdése:

Egy lány általába hány évesen veszítí el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2012. jún. 23. 11:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
36%
te mit pattogsz? igenis éretlenek,gyerekek,azért ne túlozzunk már,egy szóval sem mondtam,hogy minden 16-17-18 éves érett hozzá,de egy 13-15 éves nem érett még hozzá sem agyilag,sem érzelmileg,sem lelkileg,mit nem lehet ezen megérteni,tapasztalatlan gyerek akinek még a fenekén van a tojáshéj,nincsenek még mély érzelmei,csak gyermeki fellángolások,aki elég érett hozzá,az tisztában van vele,hogy nem gyerekként kell szexelni,az első vagy 2. tinikapcsolatban
2012. jún. 24. 11:05
 12/27 anonim válasza:
én 16 éves voltam, és a legnagyobb szerelmemmel volt. 17/l
2012. jún. 24. 19:18
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

tegnap 11:05

Nem húzhatsz egy kalap alá mindenkit, akár milyen mély hited is van ebben!

Nyilván ha nem lenne komoly pszichológiai és szociális alapja akkor nem 14 év lenne a beleegyezési korhatár és nem lehetne már 16 évesen házasodni!

Attól nem lesz igazad, hogy azt erőltetni akarod!

2012. jún. 25. 22:00
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Tudod miért 14 a kor határ? Nem azért mert logikus és ésszerű,csak butítják az embereket mindenhogyan és mivel a fiatalság nagyrésze birka ezért tudják hogy ezzel elérik,hogy már tizenévesen éretlenül és tudatlanul szexeljenek,nézz már körül az életben egy 14 éves hol érett a komoly kapcsolathoz, a szexhez,és ha becsúszik a gyerek?? Akkor mit csinál a gyerek sírva rohan anyucihoz,ezt is bele kell kalkulálni
2012. jún. 26. 08:24
 15/27 anonim válasza:
16-18 körül :)
2012. jún. 27. 08:25
 16/27 Skywalker33 válasza:
51%

Halihó,

az biztos hogy tizen egypár korban még csak nem is esik jól.

Rááadásul minél kevesebb partnered van és a kapcsolataid minél érzelemgazdagabbak annál boldogabb feleség leszel idősebb korodban.

Szóval szerintem csak azzal feküdj le akivel igazán egy test és egy lélek szeretnél lenni mert bizony a primitív szexpartnerek nem múlnak el nyomtalanúl, le fognak húzni...és ugye mi felfelé tartunk? :)

csoki

t

2012. jún. 27. 10:18
 17/27 anonim válasza:
a mi osztályunkban 11 a rekord... de volt az évfolyamon egy csaj, aki csak 9 éves volt...azóta a nyolcadik fiút nyűvi, bokorban, diszkóban, híd alatt, nyilvánosan és négyszemközt, pénzért, de ingyen is... nálunk ő az átlag...
2012. jún. 27. 13:25
 18/27 anonim válasza:
100%

Sajnos az átlag 11-14 éves kor, és ez elég elszomorító. Ha belegondoltok egynéhányan akkor anya/apaként nem hinném, hogy örülnétek annak, hogy ha a 12 éves lányotok/fiatok már aktívan élné a szexuális életét. 11 évesek...felelősségérzetük még nem sok van, és ha becsúszik egy gyerek?? Vagy megtartja, ami szintén helytelen, 12 évesen milyen anyai ösztönei vannak? Még csak a csavargáson, barátnőzésen, bulikon jár az esze, nem azon, hogy pelenkázza, szoptassa, fürdesse... a gyermekét. Vagy menjen abortuszra...? Lelkileg is megviseli + ha elszúrják még akkor sem lehet gyereke, ha már akarna.

Szerintem ez kellene hogy legyen a normális: a 17-19 éves kor, de ez csak személyes vélemény, nem kell senkinek belekötnie, aki a 11 éves kort tartja normálisnak, (azt egyrészt sajnálom) az akkor azt, kész...ebben a szellemben nevelje a leendő gyermekét, és hátha 30 évesen már nagymama/nagypapa lesz.

2012. jún. 27. 14:56
 19/27 anonim válasza:
100%

Szerintem 16év plusz4év, minusz 2 év.

Talán ez még el is fogadható.

Ráadásul valóban egyén függő. Ha egy értelmes, normális, kiegyensúlyozott családban van, akkor nagy a valószínűsége hogy nem fog 16év-nél hamarabb szexelni. Sajnos elég sok család van ahol leszarják a gyereket, hogy mikor kivel és mit csinál. Nincs már olyan összetartás, tisztelet sem a társadalomban, sem a családokban mint régen. /egy első gyermekét váró leendő apuka 31/

2012. jún. 29. 08:58
 20/27 kisslaca válasza:
43
2012. jún. 30. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!