Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova jutott a világ? Hogy lehet hogy egy lány 9-10 évesen már valamilyen szexuális dolgon túl legyen és 13-14 éves korára a szüzességét is elveszítse? :O
17 évesen, azóta már 3 éve együtt vagyunk, nagyon szeretem és még mindig imádom vele a szexet.
13-14 évesen még pasim se volt, de persze nem is volt fontos számomra, h legyen nem ,h 9-10 évesen.. még barbiztam sztem..
20/L
Hát tudod, volt olyan is már, hogy kisfiúk erőszakoltak meg kislányokat. Állítólag csak játszottak. Valahol volt ez egy hír portálon...
Ez a világ eléggé elfajzott, és beteges. Nem csodálom, hiszen mindenhonnan a szex folyik, és annak formái.
Én amúgy 18l vagyok de még szűz. Nem akartam odaadni eddig senkinek...De nem érzem úgy, hogy sürgősen el kéne veszítenem, csak azért, hogy elmondhassam, hogy már nem vagyok szűz, mert ez már nem divat.-.-
Úgy lehetséges, h mindenhonnan a szexről hallanak és fiatalok kíváncsiak, nem gondolnak a következményekre(nem akarok általánosítani), de sztem bőven ráérnének 16-18 évesen szexleni..attól nem lesznek menő nagylányok h végig megy rajtuk az egész suli.
én 21 voltam...igen szerettem akivel az első történt és most is imádom mivel a férjem :) ennek igaz 5 éve és ezalatt sokat változott a világ...lehet h én vagyok maradi :S
17vagyok és szűz,azért vannak kivételek,akiket nem dugnak meg 14 évesen...
hogy miért...az bonyolult...elvégre hát szexuális szabadság van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!