VAn olyan aki 20 éves kora után vesztette el a szüzességét? Mennyi idő telt el az között, mikor összejöttetek és mikor +történt?
20:13-as vagyok. :) Olyat mondani, hogy nem illünk össze? Nekünk lesz a legjobb szexuális életünk! :) A mi kapcsolatunk nem egy futó, látszat, rövid kapcsolat, hanem őszinte, kitartó, elkötelezett, hívő kapcsolat.
2 éve járunk és majdnem mindennap találkozunk, ez rengeteg idő az igazi megismerésre. Olyan alaposan ismerjük egymást, hogy még.. Ő a legfontosabb ember az életemben. A szexről csomót beszélgetünk, annyit, minha már házasok lennénk.. Isten egymásnak teremtett minket.
Az egyetlen nehézség számunkra a várakozás. A testi kapcsolat minden párnál egyre csak fokozódik, mindig többet akarunk, viszont mi megállunk egy bizonyos pontnál.. Van, hogy nagyon közel vagyunk a szexhez (pl ruhában imitáljuk), ez elkerülhetetlen, de észhez kapunk, nemet mondunk, ÉSZnél vagyunk. És általunk "játékozásnak" hívott módszert alkalmazunk arra, hogy fellélegezzen a kapcsolatunk, ne a testiségre menjünk csak rá, hanem a MÁSIK emberért, a személyiségéért, ne csak egy nőt/férfit és a testiséget, kielégítést lássunk egymásban, hanem az Igazit, akinek mindenéért, egész lényéért odavagyunk.
A játékozás pedig egy 3-4 hétig tartó időszakot jelent, amikor közös döntésünk alapján érezzük, hogy már talán szükséges csökkenteni a túl sok testiséget, és elhatározzuk, hogy egy ideig nem nyúlunk egymáshoz, csak is fokozatosan ismerkedünk meg egymás testével. Hetekre osztottuk be, nagyjából így: 1.héten: semmi, kézfogás, 2-3.héten: puszi, oldalölelés, 3.héten: csók, ciróka, stb. Persze miután ennek vége, hamar eljutunk megint arra a bizonyos pontra, ami már sok. Ezért kb 3 hónaponta szoktunk játékozni. De a leglényegesebb az egészben, hogy ez alatt az időszak alatt még jobban figyelünk egymásra, még jobban "tudunk" figyelni egymásra, megerősítjük magunkban azt a döntést, hogy nem csak a teste miatt szeretjük a másikat, hanem az ÉN-je miatt is. Sokkal többet beszélgetünk, néha olyan dolgok jönnek elő, amit még nem is tudtunk a másikról, mert amúgy meg csókolóznánk, vagy ölelkeznénk, simi, kényeztetés.. Így meg beszélgetéseinkkel és egymás szemébe mélyedve látjuk meg szeretetünk mélységét.
Nagyon bolog vagyok! :) Nem hiába a hármas kapocs -ő+Isten+én- nem szakad el sosem. ;)
20:13-as: 21:12-es vagyok, tesó! :-)
Jó lesz a szexuális életetek, nem aggódom miatta. És varázslatos a nászéjszaka. de arra is fel kell készülnötök, hogy a szex nem megy egy csapásra, azt is tanulni kell. Akadhatnak majd problémák az elején, olyanok is, amikre nem számítasz, és most eszedbe se jutnak. Jó, ha erre az eshetőségre van kéznél egy idősebb, szexben tapasztaltabb barátnő, akivel megoszthatod és tanácsot kéthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!