Melyik fiúval lenne jobb, élvezetesebb az első szex?
Figyelt kérdés
Van egy aki velem egykorú, rendes, aranyos és figyelmes is, vonzódok hozzá teljesen szerelmes belém. Meg van egy másik aki 15évvel öregebb nálam. Ő is aranyos, kedves, és ami vonz benne hogy tapasztalt a témában biztos nem lenne semmi baki ha vele kerülne sor az elsőre.2012. jún. 21. 12:47
11/18 anonim válasza:
2. válaszoló! Apa komplexusod van?
13/18 anonim válasza:
A másodikkal. A sok álszent képmutató már pontozhat is lefelé.
14/18 anonim válasza:
Én a fiatalabbat választanám.Mivel hozzá vonzódsz és a kapcsolatotoknak is szerintem több esélye van mit egy 15 évvel férfival.
15/18 Pityeeesz válasza:
menj be egy nyuggerotthonba aztán keress egy jó kiállású 70 évest aki leqr. Nála tapasztaltabbat úgy sem találsz.
16/18 anonim válasza:
Ha jól vettem ki a kérdésből, mindkettőjükhöz vonzódik a kérdező, az egyetlen különbség köztük csupán a tapasztalatban van (GYK: mindketten aranyosak, kedvesek, szimpatikusak stb. PLUSZ az egyikük jóval tapasztaltabb).
És mivel az volt a konkrét kérdés, hogy kivel lenne jobb, élvezetesebb az első szex, ezért a válasz szerintem elég egyértelmű.
17/18 anonim válasza:
Állj ki a sarkokra akaszd ki a nyakadba 1 kis táblát 50 kor fölötti pasival kavarnék mocskos ribanc :)kor 12? 13? korán kezditek pff
18/18 anonim válasza:
Nézd. Én 16 éve vagyok...egy nálad 15 évvel idősebb sokkal tapasztaltabb, és szerintem neki az a fontos , h megdugjon. Én a fiatalabbat választanám. JELZEM én, ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!