Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hány éves kortol...

Benedek98 kérdése:

Szerintetek hány éves kortol elfogadható a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 13:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Te mindenhol azt reagálod,hogy jaj szegény kis 14-15 évesek,miért ne szexeljenek.....mi abban az általánosítgatás hogy éretlenek, ez tény,sőt a személyiségük is fejletlen,ez nem általánosítgatás,te meg mindenhova leírod,hogy nyugodtam csináljátok,ha akarjátok,nem tudom mit szólsz majd ha 14 éves kislányodat már kefélik
2012. jún. 27. 19:05
 22/24 anonim ***** válasza:
én ráadásul nem írtam,hogy gusztustalan és mocskos,szóval valakivel keversz
2012. jún. 27. 19:06
 23/24 anonim ***** válasza:

Megint elbeszélünk egymás mellett.

A "k*rvázást", meg a "büdös ribancozást" értettem mocskos, gusztustalan jelzők alatt, de azt sem mondtam, hogy te írtad, csak szokás szám alapján kijelenteni ezeket...

(Adott két 15 éves. Az egyik kapcsolatban van mondjuk 1 éve. Fel tudja mérni a dolgok következményeit, felelősségteljes, nem nyitogatja a lábait véletlenül széjjel. A barátjával él szexuális életet, felvilágosítottan, védekezve.

A másik bulizgat, és hoppá... elveszti a szüzességét valakivel, másnap nem emlékszik, ki volt az, és hogyan csinálták, pár hét múlva szédeleg, késik a havija, pánikol és jön a gyk-re megkérdezni, lehet-e terhes.

És igen, sajnos az utóbbi a túlnyomó többség.

De az nem azt jelenti, hogy az első variáció nem létezik, csak kevés. De semmi kivetnivaló nincs benne. Nem egyformák a tizenévesek se. Ha annak nézik őket, azt általánosításnak nevezik.)

2012. jún. 27. 19:55
 24/24 anonim válasza:

A konzervatív felfogás relatív. Hiszen nagyon régen még az volt a furcsa, ha valaki 18 évesen még nem volt házas vagy szűz volt.

Nem az az elítélendő, hogy ki mikor adja oda magát valakinek, hanem az, hogy elmondja/kitárja a magánéletét. Én például soha nem mondanám el senkinek, hogy mikor vesztettem el. Mi közük hozzá? Nem fogok egy újabb pletykatémát a szájába rágni a sok "jóakaratú" embernek. Az én életem azt csinálok vele amit akarok.

Az általánosítás meg egy nagy hülyeség. Egy ember sem egyforma. Az igaz persze, hogy egyesek nem fogják fel a "korai" (már amilyen "konzervatívan" nézzük) szeretkezés hátrányait, vagy következményeit. Mindenkinek a saját felelőssége. Ő egy külön ember, senkinek semmi joga megmondani, hogy mi a jó neki vagy mi nem, ha ő ezt meg akarja tenni akkor is megteszi, ha erőszakkal fognák vissza.

A szülőknek a feladata a nevelés, nem pedig a vadidegenek véleménye, mert azt úgyis leszarja.

Én személy szerint inkább helyeslem a korai szexet, egy emberrel, mint később, sok emberrel.

Csinálják amikor akarják, maguknak ártanak, vagy szereznek jó élményt. Ettől még a saját tulajdon szüleik sem tudják megvédeni őket.

Csak magukra számíthatnak, arra, amilyennek születtek.

16/L

2012. júl. 1. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!