Szerintetek hány éves kortol elfogadható a szüzesség elvesztése?
Na, a sok okos dobálózik a számokkal...
Nem korhoz kötött. Ha eljön az a valaki, és eljön az a pillanat, akkor elfogadható!
21:36
akkor ezek szerint már 8 évesen is belefér!
Nem ezt mondtam...
Azért nem árt, ha már testileg inkább hasonlít nőre, mint kisgyerekre (14-15 évesekre gondolok, hogy nem feltétlen kell elítélni csak a kora miatt, ha amúgy minden más adott...)
24 éves vagyok, szóval az "érelent" és "tapasztalatlant" kikérem...
de te.... te ugyanazt fújod mindenhol...
Azért durva, hogy okoskodásnak számít már az is, ha nem bírom az általánosítást...Mert kb egyedül ennek adtam hangot.
Nem akarom ráerőltetni a véleményem senkire, nem ítélkezek afölött, ha valaki 30 éves korig tartogatja magát, tegye, ha neki így jó. Sehol(!!!) nem minősítettem miatta senkit!
De lenézni valakit azért, mert mások az értékrendjei, és gusztustalan, mocskos jelzőkkel illetni, na ehhez pofa kell, anonymban megy is a dolog.
Én ezekre a tényként közölt, bunkó stílusú véleményekre, meg az általánosításokra reagáltam (máshol is), okoskodásnak nem ezt nevezik.
(Vagy szövegértési problémáid is vannak?
Bocs, de a labda általában visszapattan...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!