Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hány éves kortol...

Benedek98 kérdése:

Szerintetek hány éves kortol elfogadható a szüzesség elvesztése?

Figyelt kérdés

2012. jún. 20. 13:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Soha! nem kell szaporodni, hátha kihal ez a gusztustalan faj!
2012. jún. 20. 19:29
 12/24 anonim ***** válasza:
17 éves kortól addig éretlenek hozzá a gyerekek bármit is állítanak magzkról
2012. jún. 20. 22:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Na, a sok okos dobálózik a számokkal...

Nem korhoz kötött. Ha eljön az a valaki, és eljön az a pillanat, akkor elfogadható!

2012. jún. 21. 21:36
 14/24 anonim ***** válasza:

21:36

akkor ezek szerint már 8 évesen is belefér!

2012. jún. 22. 09:34
 15/24 anonim ***** válasza:
a sok okos meg pofázik,gondolom tizenéves kis p*cs vagy,mindegyik kérdésnél leírod,hogy az "erkölcscsőszök stb" mondod ezt éretlenül,és tapasztalatlanul,legalább utána néznél a dolgoknak,nem okoskodni kell,meg biztatni 13-15 éves kislányokat a szexre
2012. jún. 22. 10:56
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondtam...

Azért nem árt, ha már testileg inkább hasonlít nőre, mint kisgyerekre (14-15 évesekre gondolok, hogy nem feltétlen kell elítélni csak a kora miatt, ha amúgy minden más adott...)

2012. jún. 22. 10:58
 17/24 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok, szóval az "érelent" és "tapasztalatlant" kikérem...

de te.... te ugyanazt fújod mindenhol...

2012. jún. 22. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:
az okoskodásaid alapján inkább 14-15 éves éretlen gyereknek tűnsz
2012. jún. 22. 15:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Azért durva, hogy okoskodásnak számít már az is, ha nem bírom az általánosítást...Mert kb egyedül ennek adtam hangot.

Nem akarom ráerőltetni a véleményem senkire, nem ítélkezek afölött, ha valaki 30 éves korig tartogatja magát, tegye, ha neki így jó. Sehol(!!!) nem minősítettem miatta senkit!

De lenézni valakit azért, mert mások az értékrendjei, és gusztustalan, mocskos jelzőkkel illetni, na ehhez pofa kell, anonymban megy is a dolog.

Én ezekre a tényként közölt, bunkó stílusú véleményekre, meg az általánosításokra reagáltam (máshol is), okoskodásnak nem ezt nevezik.

(Vagy szövegértési problémáid is vannak?

Bocs, de a labda általában visszapattan...)

2012. jún. 22. 20:09
 20/24 anonim válasza:
En 18 eves vagyok (lany) es egy kicsit tobb mint egy honapja tortent meg koztunk a dolog 1 ev egyuttjaras utan. En is szuz voltam meg o is, de ahhoz kepest h az elejen mennyit gondoltam ra hogy fajni fog-e egy cseppet sem fajt mar elso is nagyon jo volt, nem is nagyon jo, frenetikus de a masik ketto azota meg annal is jobb. De lehet ennek az az oka h nagyon odafigyel ram <3
2012. jún. 27. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!