Ha csak ovszerrel szexelünk, akkor ugye nem leszek terhes?
Az óvszer 99%-os védelmet nyújt.
De mi van ha te vagy a maradék 1% ??
Én amondó vagyok, hogy kettős védekezés legyen!
Az óvszer fontos, mert megvéd a nemi betegségektől.
De ha nem is akarsz fogamzásgátlót szedni, vannak más megoldások is.
Szerintem védekezz Te is!
Elég az óvszer is. Bár azt tudni kell, hogy egyik védekezési mód sem 100%-os. És ha összejön a baba, akkor viselni kell a következményeit, és ez alatt nem a babagyilkosságot értem.
De ha "előírásszerűen" használjátok az óvszert, szinte nulla az esély, hogy gond legyen.
De akkor is...bármi történhet az óvszerrel. Kiszakadhat. vagy átcinkézik és már lejárt a szavatossága!
a hüvelytabletta lányoknál nagyon hasznos.
Felhelyezed, vársz 10 percet kb.( amíg fel nem olvad)
És az óvszerrel és a tablettával együtt már minden jó :)
Nem kell aggódni.
Azért lelkileg is más, nem kell feszengeni.:)
Am az egyik komment író figyeli mit írt ?
"Elég az óvszer is. Bár azt tudni kell, hogy egyik védekezési mód sem 100%-os." - De azért elég az óvszer???
"És ha összejön a baba, akkor viselni kell a következményeit, és ez alatt nem a babagyilkosságot értem."- De azért elég az óvszer is ???????
Hát király.
Elég az óvszer is.... Mindenki szerint kettős védekezés kell, nem véletlenül mondják ezt a szülők is...
Nekem van egy 15 éves gyerekem, és tudom, hogy bármikor megtörténhet nála is.
De arra neveltem, hogy kettős védekezés kell, mert ha az egyik ( pl a gumi kiszakad, akkor még a másik pl a tabletta vagy a fogamzásgátló, még jól jöhet)
De hát Ti tudjátok, én csak tanácsot adok!
De Én pont ez miatt vagyok fent az oldalon, hogy a Tiniket megvédjem a mások hülyeségeitől.
Írtam, hogy ha előírásszerűen használják, akkor nem lesz gond.
Ha meg valaki akkora hülye, hogy nem előírásszerűen használja, akkor akár triplán is védekezhet, tök mindegy. Legfeljebb lejárt szavatosságú gumit használ, meg csak minden 2. tablettát veszi be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!