Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátnőmmel fél év után...

A barátnőmmel fél év után most határztuk el, hogy szexelünk, de van egy apró baj, hogy most menstruál. Szerintetek csinálhatjuk óvszerrel?

Figyelt kérdés

Nem vérzik nagyon,de azért gondoltam h megkérdezem h szabad-e ...nagyon megköxönném a gyors válaszaitokat!!

16/f

2010. dec. 30. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az 1. alkalom ne pont olyan legyen, aminél menstruál... :/ 3 napot még tudtok várni, nem? 20/L
2010. dec. 30. 00:18
 2/8 anonim válasza:
100%
ha fél évet kibírtatok akkor most nem tudtok várni pár napot már? neki is jobb lenne, nem?
2010. dec. 30. 00:18
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát én várnák ,csak az a baj h keveset találkozunk és most szilveszterkor lesz esélyunk eggyut lenni...

szerintetek addira "enyhül" a vérzés?

2010. dec. 30. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Szabad ilyenkor is természetesen. Egyikőtöknek sem lesz semmi baja tőle, kivéve, ha kiszakad a gumi. Ilyenkor is van esély a teherbeesésre. :D

De az elsőt miközben megjött? Túl sok mindenre kéne figyelnetek hogy mikor, hol, mit, hogyan maszatoltok össze. Elveszti a varázsát a dolog.

2010. dec. 30. 00:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Első alkalomhoz nem szerencsés.
2010. dec. 30. 00:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem vérzik nagyon, akkor szerintem nyugodtan. A szüzesség elvesztésénél így is-úgy is vérzik egy picit. (Én pl. nagyon véreztem).
2010. dec. 30. 00:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Menstruációkor nem ajánlatos a szex. Mivel a nő hüvelyében normál esetben is vannak baktériumok, amik az aktus során felkerülhetnek a méhbe/petevezetőbe/hasüregbe, mivel menstruációkor a méhszáj nyitottabb.

Az elsőt meg aztán főleg nem ilyenkor kellene. Szerintem várjátok meg a végét.

2010. dec. 30. 12:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszaitokat!!:)
2010. dec. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!