A barátnőmmel fél év után most határztuk el, hogy szexelünk, de van egy apró baj, hogy most menstruál. Szerintetek csinálhatjuk óvszerrel?
Nem vérzik nagyon,de azért gondoltam h megkérdezem h szabad-e ...nagyon megköxönném a gyors válaszaitokat!!
16/f
Hát én várnák ,csak az a baj h keveset találkozunk és most szilveszterkor lesz esélyunk eggyut lenni...
szerintetek addira "enyhül" a vérzés?
Szabad ilyenkor is természetesen. Egyikőtöknek sem lesz semmi baja tőle, kivéve, ha kiszakad a gumi. Ilyenkor is van esély a teherbeesésre. :D
De az elsőt miközben megjött? Túl sok mindenre kéne figyelnetek hogy mikor, hol, mit, hogyan maszatoltok össze. Elveszti a varázsát a dolog.
Menstruációkor nem ajánlatos a szex. Mivel a nő hüvelyében normál esetben is vannak baktériumok, amik az aktus során felkerülhetnek a méhbe/petevezetőbe/hasüregbe, mivel menstruációkor a méhszáj nyitottabb.
Az elsőt meg aztán főleg nem ilyenkor kellene. Szerintem várjátok meg a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!