Mikor érdemes először lefeküdni egy fiúval?
lefekszetek. az életem nem változik meg
nem fekszetek le. akkor sem változik meg.
de viszont a tied igen, ha megteszitek. jól gondold meg.
Szia!
Csak szépen, fokozatosan, ajtóstól nem rohanunk a házba.
Szerintem elég csak a petting, a közösülést hagyjátok későbbre.
Más kérdés, hogy kicsit fiatalka vagy, és még nem vagytok együtt csak kevés ideje.
Más.
Tudom javasolni: én és a Kedvesem az aktust házasság utánra hagyjuk. Persze benne van a petting, egymást csak meg kell ismerni, de a csomagbontás később lesz.
Ennek is megvan a maga szépsége, és erkölcse.
Az első pasimnak 2,5 hónap után adtam magam oda 17 évesen. Talán korainak gondolhatná bárki, én is ezen paráztam, hogy mit szólnak majd mások, ha megtudják, aztán úgy döntöttem, nem érdekel. Én már majd szétrobbantam a vágytól, megtettük, ennyi.
24 évesen a másodiknál, a mostani férjemnél (2,5 évet böjtöltem előtte, senkivel nem szexeltem a pasiszünetben)
mindössze 1 hét telt el és már olyan bizalmat éreztem iránta, hogy megtettem. A bizalmam iránta azóta is töretlen, de nem tudtam elszámolni magammal, hogy ilyen korán... én sosem voltam ilyen könnyen megadós... úgyhogy szépen jöttek a lelki parák testi tünetei: vérpisilés és vasárnapi ügyeleten kikötés.
Ne erőltess magadra semmit, amit korainak érzel.
De ha mások véleménye miatt aggódsz, na azt nem érdemes.
17 éves kor után
16 évesen egy hónap után szerintem baromi korai,akkor tedd meg ha már biztos vagy magadba szerintem várd meg még félévet együtt lesztek ne add ilyen könnyen magad legyen tartásod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!