Killerdecsy kérdése:
Amikor elősször ujjaztatok meg lányt, akkor az miből ált? Hogy történt?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 20:57
1/6 anonim válasza:
először is levettem a bugyiját,majd az ujjammal simogattam a csiklóját,közben a mellbimbóját,hogy kicsit nedves legyen.utána először a középső ujjamat dugtam a puncijába,majd a mutatót és a középsőt egyszerre.hogyha élvezi és elég tág lehet három ujjal.először kicsit lassan és lehet egyre gyorsabban. akkor könnyedén el fog élvezni,hogyha közbe nyalod,vagy a csiklóját a másik kezeddel izgatod. de a legjobb az,hogyha nyalod,az egyik kezeddel ujjazod,a máikkal csöcsörészed a mellbimbóját
2/6 anonim válasza:
és hogyha elég rutinos vagy,jöhet az öklözés :D
4/6 Honcsok válasza:
De vigyazz mert a punci nagy vadallat le is haraphatja konyekbol :D
5/6 anonim válasza:
Hát hol is kezdjem...nekem nagyon nagy szerencsém volt az elsőnél mert egy elég nyitott lánnyal voltam együtt és hát mitis mondjak a teste sem volt kispályás....először smároltunk majd lenyúltam neki elkezdtem simogatni levetkőztettem , majd középső ujjal elkezdtem finoman ujjazni, közben nyalogattam a mellbimbóját....aztán mindig kérte h több ujjal csináljam a végén már 4 volt benne...ezután kivettem, elkezdtem nyalogatni majd egy ujjamat visszadugtam.Ez tartott kb 10-12 percig és elment...ezután volt egy óra szünet és megdöntöttem...(ez egy házibulin volt a szobák bevoltak zárva csak a házigazda melltartójából kihalásztam egyet....):DD ennyi lenne...
6/6 anonim válasza:
mi lányok azt szeretjük ha a nagylábujjatokkal kezditek aztán jöhet a teljes bal lábfejed meg egy fél ököl és ha van valami plüssmacid az is :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!