A tamponnal átszakítom a szűzhártyát?
olvastam itt eltérő véleményeket, mindenesetre orvosok sem ellenzik szűz lányoknak a tamponhasználatot, szóval nyugodtan.
szerintem a szüzesség elvesztése az, ha egy pénisz a vaginádba hatol, bocs, ha túl naturális voltam.
még egy jó oldala is lehet, ha átszakítod a saját szűzhártyádat, nem fog fájni az első alkalom..
Az előző hozzászólókkal ellentétben a valóság: igen, átszakíthatod, vagy megnyújthatod úgy, hogy olyan legyen, mint az első szeretkezésed után lesz.
Ezért, ha meg akarod tartani, akkor ne használj tampont.
Az a baj hogy az a krva nagy szaktudás ami belengi a szexualitást annyira elcseszett hogy 28 évesen tudtam meg hogy a szűzhártya nem is hártya csak egy szűkítő gyűrű, tehát tök lukas! Végülis logikus, mert különben a menstruációs vér hol jönne át? Szóval ne aggódj a tampon túl kicsi hozzá hogy bántsa!
29F
Szia,
jelentősége csak annyi, hogy a szűzhártyán való rést tágíthatja, de szerintem sokkal inkább érdekes a kivételnél, amikor már dupla akkorára szívta meg magát, mint felhelyezéskor.
De ha rám hallgatsz, ne használj tampont. Csak ha nagyon muszáj, mert mondjuk a betét látszódna. (tánc, torna stb)
A tampon ugyanis kitágítja a belső izmaidat, és egy idő múlva elvesztik a szorosságukat. Erről persze neem szól a fáma, el ne rontsák a tampongyártók bizniszét.
Ja, és egy jó hír: ha rendszeresen használsz tampont, kevesebb gondod lesz az elsővel, mert már jártál elégszer odabenn, és a hüvelyfal valamennyire hozzászokik a dörzsölődéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!