Ha egy lánnyal összekeveredtek egy buliban és szexre kerülne a dolog zavarna-e titeket, hogy szűz?
Figyelt kérdés
19évesen és feltehetőleg ti nem akartok többet egy egyéjszakás kalandnál. belemennétek még ettől eltekintve, vagy már túl nagy "macera" egy dug*sért?2012. jún. 17. 00:09
11/12 anonim válasza:
19:41
fóbia? Ez nem fóbia, csak tudom hogy mit jelent az a szó hogy erkölcs. tudom számodra ismeretlen fogalom, de nekem számít!
12/12 anonim válasza:
tegnap 20:16
Tudod mi az az erkölcs amiről beszélsz? Álszentség, pökhendiség, felsőbbrendűsködési mánia, intolerancia és arogancia!
Nem attól lesz valaki erkölcsös hogy lekorlátozza magát mások elvárásait teljesítve.
Te ezt csak feketén vagy fehéren nézed. Senki nem mondja hogy tegyél meg valamit amit nem akarsz, de elítélni azt aki egy kialakult helyzetben, adott megfelelő feltételek mellett meg akarja tenni, az nem erkölcs hanem fóbia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!