Mit gondoltok arról hogy valaki 17 évesen veszti el a szüzességét? (lány) Korai vagy várjak? *Én már szeretném, de most nincs kivel. Várjak az igazi nagy Ő-re? Vagy akivel alakul vmi, és jóban vagyok tegyem meg? Nem fog ribancnak nézni?
Figyelt kérdés
*A volt barátommal már el kezdtük..de nem tudtuk befejezni,mert ránk törtek:S Szal még szűz vagyok.Vajon ezért várom ennyire mert már majdnem megvolt??:(2009. júl. 4. 18:45
21/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és nektek is igazatok van.Azért is kérdeztem meg mert érdekel más vélemény is és utolsó válaszoló sztem egyáltalán nincsen sok OF Csak a véleményedet mondtad.És ebből is látom hogy jobb meg gondolkodni mint el hamarkodottan dönteni..
2009. júl. 5. 09:00
22/29 anonim válasza:
Szia! Én a 2-vel ezelőtti válaszoló vagyok. Nekem higgy, mert én fiú vagyok. Ha egy lánnyal komoly terveim lennének, annak örülnék, ha az a lány még nem sok mindenkivel feküdt volna le előttem. És ismerek még sok ilyen gondolkodású fiút. Hidd el, a fiúk annak örülnek, ha nem egy agyonhasznált, kiélt ribit kapnak. Máskülönben mindenkinek csak egy numerára fox kelleni. Ha hosszútávon jót akarsz, akkor rám hallgatsz.
23/29 anonim válasza:
szerintem az első az mindenkinéél egy örörk emlék semmi esetbe se egy egyéjszakás kaladba veszítsd el,mert:
1. tutira fájni fog
2. olyan pasit keress aki figyel arra h ovatos legyen
3.é tényleg egyörök emlék és sztme te se szeretnél visszemlékezni egy ilyenre
24/29 A kérdező kommentje:
értelek titeket.Csak a helyzet az hogy kivel lenne vmi meg hívott buliba 2 megyével arrább mint én lakom és,mondta is hogy el szállásol arra az éjszakára..és..nem tudom én szeretném..de mi a tét hogy tényleg nem-e csak 1 éjszaka lenne bár a srác nagyon rendes és talán tényleg csak ""el szállásolna"...
2009. júl. 5. 17:56
25/29 anonim válasza:
Édes szívem!Ha az a fiú, aki "el akar szállásolni", nem a barátod, akkor nem kell lefeküdnöd vele. Ha nem régóta ismeritek 1mást és bepróbálkozik, h. legyen vmi, akkor nagyon valószínű, h. csak le akar fektetni. Nem fog rád odafigyelni és rossz lesz neked, utána meg elhagy. Ha elkezdesz járni egy fiúval, és az nem erőlteti pár nap vagy hét után a szexet és hajlandó rád várni akármeddig, akkor biztos nem csak arra kellesz neki, egyébként meglehet. Innen lehet tudni.
26/29 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszodat sokat segítettél te is:)
2009. júl. 6. 19:57
27/29 anonim válasza:
Sztem nem gaz...en 17 elmultam 1 honappal mikor elvesztetm....es az volt a jo az egeszben h eddig volt 4 honapos kapcsim is es nm akartam semmit attol...es a baratommal 2 hete voltunk egyut es lefekudtem es en is akartam nem csak o....sztem azert valaszd meg jol kive csinalod az elsot h ne band meg...en sem bantam meg es meg most is egyut vagyunk
28/29 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszodat.Háth most új kapcsim van és ott 1 hója eggyüt vagyunk s nem történt semmi remélem nem fogom megbánni
2009. aug. 7. 09:02
29/29 anonim válasza:
Hú de furcsa ezt olvasni így 2018 elején...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!