Mit gondoltok arról hogy valaki 17 évesen veszti el a szüzességét? (lány) Korai vagy várjak? *Én már szeretném, de most nincs kivel. Várjak az igazi nagy Ő-re? Vagy akivel alakul vmi, és jóban vagyok tegyem meg? Nem fog ribancnak nézni?
Tölts bele vizet, és látni fogod, ha kiszakad.
ha annyira félsz, valami mással is próbálkozhatsz, pl. hüvelytabletta és óvszer kombinációja, az mát tényleg extra védelem.
"Korai vagy várjak?"
Jaj. Bocsi, nem sértésnek szánom, dehogyis, csak... Én pl. tartom magam ahhoz, hogy totálisan mindegy, mikortól nem számít az ember szűznek, DE! leginkább az kell, kéne hozzá, hogy érzelmileg, gondolatokban, felfogásban letisztult legyen vagy hogy is mondjam.
Ne űzz sportot belőle, mikor, hol, kivel...
Például... én is szeretném, ha adhatnék szeretetet, ha egy fizikai vonzalom ilyen közeli lenne én meg ~ő~ köztünk, de ne NE LEGYEN KÉNYSZER.
Nem azt mondom, hogy vegyél vasbugyit, lakattal, aztán dobd el a kulcsot; azt sem, hogy tégy, amit akarsz és rohanj el most azonnal valakihez, hogy megtegyétek, csak...
Csináld, csináljátok akkor, amikor jólesik, amikor nem kényszer, nem megfelelés, nem pótszer, stb.
Légy jó, legyetek jók! :]
17/L
[és sajnálom a sok OFFolást]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!