Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit gondoltok arról hogy...

Mit gondoltok arról hogy valaki 17 évesen veszti el a szüzességét? (lány) Korai vagy várjak? *Én már szeretném, de most nincs kivel. Várjak az igazi nagy Ő-re? Vagy akivel alakul vmi, és jóban vagyok tegyem meg? Nem fog ribancnak nézni?

Figyelt kérdés
*A volt barátommal már el kezdtük..de nem tudtuk befejezni,mert ránk törtek:S Szal még szűz vagyok.Vajon ezért várom ennyire mert már majdnem megvolt??:(
2009. júl. 4. 18:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
85%
Hidd el, annyira nem lehet ezt elbénázni (nagyon szerencsétlennek kell lenni ahhoz) és senki mindenkinek kezdenie kell valahol. Gyerek miatt nem kell aggódni ha rendesen védekeztek (pl időnként megnézitek hogy helyén van-e a gumi)
2009. júl. 4. 19:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok :) nem kell oda az a "senki"
2009. júl. 4. 19:04
 13/29 anonim ***** válasza:
71%
megint az elso valasz.. vagyok:D szerintem azal sincs baj ha a srac meg szuz elso max 2 alkalomal benaztok de aztan meni fog;. te csak halgas ram nincs mire varj elvezd az eleted:D:Ditt a nyar mire varj:D
2009. júl. 4. 19:05
 14/29 anonim ***** válasza:
71%
megint az elso valasz... vagyok szerintem azal sincs baj h a srac meg szuz max elso 2 alkalomal benaztok de aztan jo lesz az.te csak halgas ram;):D:D elvezd az eletet fiu/18 de nagyon bolcs:D mint latod
2009. júl. 4. 19:07
 15/29 A kérdező kommentje:
18.54-es neked is igazad van..mert mondván a pasi megbecsüli ha a lány még szűz s ő "avatja be".De ez nem biztos.Igen kíváncsi az ember de nem abból a célból tenném meg..Igen mindent tanulni kell..csal sokkal nyugodtabb lenék olyannal aki már "tud" valamit:)úgy értve "talán "biztonságosabban" érezném magam"
2009. júl. 4. 19:09
 16/29 A kérdező kommentje:
Olyan rendik vagytok.első válaszoló igen igazad van élvezem az életet de csak ésszel.Am ég 1 kérdés közben sorry de még nem tok ugye minden képűpen védekezés s gumival..de hogyan veszem észre ha kiszkad vagy mit tom én sory ugye még nem éltem át hasonlót s nem értem:S
2009. júl. 4. 19:12
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Tölts bele vizet, és látni fogod, ha kiszakad.

ha annyira félsz, valami mással is próbálkozhatsz, pl. hüvelytabletta és óvszer kombinációja, az mát tényleg extra védelem.

2009. júl. 4. 19:19
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de úgy értettem, ha szeretkezzünk és akkpr szakad ki, azt érzem? vagy milyen érzés az?..úgy értem hogy azt hogy veszem észre:)(bocsi ha zavaros volt)
2009. júl. 4. 19:34
 19/29 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Szerimtem még ráérsz elveszíteni a szüzességedet. Azzal a fiúval feküdj le, akivel szerelmesek lesztek egymásba és stabil lesz a párkapcsolatotok. Akkor nagyobb eséllyel fogod élvezni, mert érzelmileg nagyobb élmény lesz még akkor is, ha mindketten tapasztalatlanok vagytok és "bénáztok". Máskülönben leht, h. nem fogod annyira élvezni és a későbbi párkapcsolataidban is gondok lesznek. Ráadásul, ha összefekszel fűvel-fával, mire eljutsz a családalapításig, tisztára kiégsz és hidd el nekem, h. a legtöbb normális férfi, amikor életre szóló kapcsolatot akar egy nővel, akkor nem egy kiélt ribancot fog választani, mert esetleg egy kiélt nő alkalmatlanabb feleség/élettárs és anya lenne, ugyanis kutyából nem lesz szalonna. Úgyhogy ezt fontold meg!
2009. júl. 4. 20:58
 20/29 anonim ***** válasza:
78%

"Korai vagy várjak?"

Jaj. Bocsi, nem sértésnek szánom, dehogyis, csak... Én pl. tartom magam ahhoz, hogy totálisan mindegy, mikortól nem számít az ember szűznek, DE! leginkább az kell, kéne hozzá, hogy érzelmileg, gondolatokban, felfogásban letisztult legyen vagy hogy is mondjam.

Ne űzz sportot belőle, mikor, hol, kivel...

Például... én is szeretném, ha adhatnék szeretetet, ha egy fizikai vonzalom ilyen közeli lenne én meg ~ő~ köztünk, de ne NE LEGYEN KÉNYSZER.

Nem azt mondom, hogy vegyél vasbugyit, lakattal, aztán dobd el a kulcsot; azt sem, hogy tégy, amit akarsz és rohanj el most azonnal valakihez, hogy megtegyétek, csak...

Csináld, csináljátok akkor, amikor jólesik, amikor nem kényszer, nem megfelelés, nem pótszer, stb.

Légy jó, legyetek jók! :]

17/L

[és sajnálom a sok OFFolást]

2009. júl. 5. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!