Volt már olyan lány sztetek aki fizetett egy fiúnak hogy vegye el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Lányok ti gondolkodtatok ezen, mert mondjuk már nagyon akarjátok?2012. jún. 12. 23:15
1/12 anonim válasza:
ennyire nem szabad akarni! Eljön az ideje, ki kell várni. 37 ffi
2/12 anonim válasza:
ha lennének ilyen nők, már gazdag lennék..
20/f
3/12 anonim válasza:
Éva egy almával fizetett, ki is rúgták őket utána...
4/12 anonim válasza:
esetleg valami nagyon csúnya lánynál előfordulhat. De általában még a csúnyákat is meg d*gja valaki.
5/12 anonim válasza:
az öreglányok általában fizetni szoktak a fiatal fiúknak
6/12 anonim válasza:
hát én már elgondolkoztam rajta..és nem vagyok csúnya..
7/12 anonim válasza:
Kedves 6: hány éves vagy?
Amúgy biztos volt, de ahhoz elég csúnyának kell lennie szegénynek, hogy annyi idő alatt ne sikeredjen összeszedni egy pasit, hogy már ennyire elkeseredik...
8/12 anonim válasza:
Én ismerek egy csajt bár ő nem volt szűz, de fizetni akart egy pasinak, hogy d.ugja meg mert 2 héttel ezelőtt a pasia kidobta és unatkozik és élvezkedni akar. (A csaj tök szép volt).
19/L
10/12 A kérdező kommentje:
20 leszek és ffi és csak unalomból kérdeztem, ezen az oldalon minden megesiK!!
2012. jún. 13. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!