Szűz lány vagyok.! Lehetek így terhes?
Figyelt kérdés
Április 27-én pettingeltem a barátommal.(annyi volt az egész,hogy izgatta a csiklómat.. meg megpróbált megújazni.. de az vagy 2mp volt mert nagyon fájt... egy kis előváladék kerülhetett a kezére,de nem biztos..!Május 8-án megjött a menszeszem...3 nap erős 2 nap barnázás ahogy szokott...aztán most június 9-én jött meg.. szintén három nap erős ma már csak barnázás,de ma egy kicsit szédültem,lehetek terhes? Mennyi esély van rá?2012. jún. 12. 13:55
11/23 A kérdező kommentje:
Az övé volt.!
2012. jún. 12. 14:21
12/23 Csiß válasza:
"(annyi volt az egész,hogy izgatta a csiklómat.. meg megpróbált megújazni.."
Ha csak ennyi volt akkor hogy került az ő előváladéka az újjára?:O Itt valami sántít ^^
13/23 anonim válasza:
Nyugodj meg, nem vagy terhes. De szerintem még várjatok a szexszel egy-két évet, ha ennyire nem tudtok róla semmit. 14 évesen még bőven korai.
14/23 anonim válasza:
Akkor lehetsz, ha az övé volt. Ha általános iskolásan gyereked lesz, akkor anyuci biztos büszke lesz.
15/23 anonim válasza:
Nem lehetsz terhes. Megjött a menzeszed. Elszédültél? Nincs étvágyad? Gondolom mivel nincs étvágyad nem eszel, valószínűleg éhes vagy és ettől szédülsz. De szédülni még lehet attól is, hogyha hirtelen állsz fel meg bármitől. Nem kell túlparázni a dolgokat.
16/23 anonim válasza:
jaj erről olvastam kb 0,68% rá az esély h szex nélkül terhes legyél
17/23 anonim válasza:
0,0000000000000 % Hogy nem vagy az .Biosz oran figyelni kene.stb hany eves vagy 14 ? na de mind 1 nem pofazom hulyesegeket :) kerdezd meg anuycit h vilagositsonfel a dolgokrol. 23 F
18/23 anonim válasza:
Nem lehetsz.
És igen vannak olyan eseteg, hogy terhesen menstruálsz, de csak első 1-2 hónapban, későbbi napokig tartó vérzések, már gondod jelenthetnek, de mivel neked megjött nem vagy terhes.
19/23 SzéptüzekLángja válasza:
Tuti terhes vagy! vegyél két terhességi tesztet, meg vegyél be 5 eseményutánit!
20/23 anonim válasza:
Szerintem megvan az esélye hogy az vagy.Mindig jár szédüléssel és fejfájással a terhesség.Nálam is ugyanígy volt,már hét gyermek "boldog" édesanyja vagyok, most várom a nyolcadikat,a kis Ramónt.Persze ők mind csak a pettingnek köszönhetőek.De ne aggódj,egész jó a segély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!