Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves vagyok, és szűz....

20 éves vagyok, és szűz. Ismerek egy lányt, aki nagyon tetszik, és úgy látom neki is én, hogy lehetne ennél több?

Figyelt kérdés
Valahogy sose jött el az áttörés ,soha nem jártam még senkivel. Hogy lehet ezt elérni,hogy járjunk egyáltalán. Nagyon béna vagyok,és nemtom,mit csináljak. Lányok,mitől lesz vonzó egy fiú nektek?

2012. jún. 12. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A lónak a micsodáját azt, ha annyira jó móka lenne, már rám ugrottak volna a nők..
2012. jún. 12. 10:19
 12/14 anonim ***** válasza:
Mindig köszönj neki, ha összefuttok, menj oda hozzá, kérdezd meg hogy van, érdeklődj iránta, ajánld fel, hogy elkíséred a buszig/metróig/ebédelni. Érezze, hogy mellette vagy. Ha ez megvan, hívd el, bárhova, jelezd, hogy nem csak véletlenül szeretnél vele összefutni, hanem direkt is. Onnan, ha kölcsönös a viszony, nyert ügy. Ne tökölj, ne halogass, tedd meg. 21/L
2012. jún. 12. 12:26
 13/14 anonim ***** válasza:

"Ezt bebuktad, mert szüzen biztosan nem kellesz neki. Esetleg menj prostihoz, és utána próbálkozz." - tipikus férfi gondolkodásmód. Na épp ez az, amitől egy nő (magamból indulok ki) undorodik, nem attól, hogy egy pasi még szűz.

21L

2012. jún. 12. 12:41
 14/14 anonim válasza:
A lényeg hogy legyél határozott és ne hagyd hogy ő is elbizonytalanodjon! egyáltalán nem gáz ha tetszel neki akkor nem fogja zavarni;)
2012. jún. 26. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!