Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz lány lehet terhes így?

Szűz lány lehet terhes így?

Figyelt kérdés
Körülbelül egy és él hónapja pettingeltünk a barátommal, és nem emlékszem, hogy a keze miután ő végzett és hozzám nyúlt, milyen volt. Tudom, hogy mikor a levegőre már kikerülnek a spermiumok meghalnak elméletileg, de attól még izgulok. Már azóta volt egyszer meg a menstruációm, de csak kevés. Bár pontosan jött meg. Most viszont ma kellett volna neki és még nem jött meg. Szerintetek lehetek terhes, szűz vagyok.!?

2012. jún. 8. 19:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mielőtt nemi életet kezdesz, nem ártana egy felvilágosítás.

Szűz vagy mert a fiú pénisze nem hatolt a hüvelyedbe. Terhes ennyitől meg nem leszel.

2012. jún. 8. 19:21
 12/22 A kérdező kommentje:
A szűz vagyok az nem kérdés akart lenni,bocsi.! de nagyon félek..mert már ma megkelett volna neki jönni és még nem jött meg...
2012. jún. 8. 19:22
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem baj az ha csúszik, még nem állt be rendesen, ez még elő fog fordulni párszor, nem kell beszarni, nem fog mindig napra pontosan megjönni.
2012. jún. 8. 19:24
 14/22 A kérdező kommentje:
De ma görcsölt is hasam.. és olyan érzéseim voltak.. de még sem..
2012. jún. 8. 19:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Jaj Istenem. Nekem volt hogy ez egész hónapot késett, ne ess már kétségbe pár nap miatt.
2012. jún. 8. 19:39
 16/22 anonim ***** válasza:

#3 -nak

beszartam a röhögéstől, köszi!

2012. jún. 8. 19:48
 17/22 anonim válasza:
Nyugi:) Ha mióta ezt csináltátok megjött, akkor biztos hogy nem vagy terhes. Azóta ugye nem történt még egy ilyen? Inkább vigyázzatok! Tudom hogy mindenki ezt mondja, de akkor is jobb védekezni mint egy tini terhesség. 99% hogy nem vagy az, dde most már ezen ne stresszelj, mert akár attól is késhet. Nyugi, lehet hogy holnap reggelre már úgy ébredsz..:D Érted. De ha nem hiszed el, akkor vegyél egy tesztet:))
2012. jún. 8. 19:56
 18/22 A kérdező kommentje:
De csináltuk utánna is.. de akkor csak ő nekem.. és előőtte MINDIG kezet mosott.! és ugye ugy akkor nem lehetek az?
2012. jún. 8. 20:06
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Elképesztőek ezek a mai fiatalok..

Ennyi felelősség érzetük ne legyen, főleg úgy, hogy azt se tudja mit csinál...

Szerintem még azt sem tudod, hogy lány vagy.

Mond csak nem kellene előszőr is utána nézni a dolgoknak, és tanulni ezekről egy picikét?

Nem gondolod? Melött még nekiállnál szexelni..

Semmit nem tudtok mi, de mégis csináljátok ész nélkül. Ha a lányom lennél biztos, hogy kapnál tőlem. ÉS ez azért lenne, mert nem vagy képes megbeszélni a szüleiddel ezt.

2012. jún. 9. 10:44
 20/22 anonim ***** válasza:

19.13-kor írtad ki a kérdést; "ma kellett volna megjönnie". A nap maradék 4 óra 47 percében még megjöhet.

Egyébként meg kerüld a szexet, fiatal vagy még, aztán ha teherbe esel, mi lesz? Leányanya leszel, aki nem tudja felnevelni a gyerekét tapasztalat és sok más hiányában - lesz egy elszúrt, rosszul nevelt gyereked. Vagy: beadod intézetbe. Az aztán nagyon jót tesz a ő és a Te lelkivilágodnak is... szülők nélkül felnőni biztosan nem csodálatos dolog. Vagy: elvetteted. Kiszedik belőled a magzatot, mégpedig úgy, hogy letépik kezét - lábát benned... és akkor gyilkos leszel.

Na melyik a legjobb opció? Érdemes szexelni még, kockáztatni?

Előbb nőjjél fel...

2012. szept. 14. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!