Kedden feküdtem le a barátommal, nem jött vérem csak szerdán ahogy pisiltem véres volt és fájt! Azóta is fáj ha pisilek, és néha egy kicsit véres? Nincs valami bajom? :O :S :' (
egyszerűbb lett volna felhúzni azt a rohadt gumit,mint most itt aggódni
egyébként meg nincs vérzés az elsőnél
ám felvilágosítás nem volt nállad??? mielőtt elveszted azelőtt nézd meg az óvszer nélküli szex következményeket....
hu.m.wikipedia.org/wiki/Szexuális_úton_terjedő_betegség
Ez nem felfázás, felfertőződés.
Általában attól van, hogy a húgycsőba ami közel van a hüvelybemenethez a dugi-huzi közben bejut egy rakat baktérium, aztán jól begyullad tőle. Én is pisiltem színvért a pasimmal való első együttlét utén, pedig már nem voltam szűz. Mi óvszerrel védekeztünk is. Szóval nemi betegség esélye is kicsi volt. Ha vesznek tőleg pisimintát, valószínűleg E.Coli baktériumot fognak találni. Az a gátadról juthatott be a húgycsőbe. Ezt általában a doki valamilyen antibiotikummal kezelik, a legtöbbször Nitrofurationnnal.
Nézesd meg urológussal, szedd rendesen amit felírnak, mert ha nem kezelik ki, állandóan visszajön majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!