Szűz csajjal is lehet? (Lent)
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy a barátnőm még szűz és még nem akar lefeküdni velem, de viszont én már akarnék valami többet tőle. Türelmes srác vagyok és megértem hogy még nem akar lefeküdni mert nemrég múlt 15 és még fiatal. De viszont olyasmi lehetne-e hogy például én ujjal vagy orálisan kielégítsem anélkül h a szüzességit elvenném?
Kérem kíméljenek azok a válaszolok akik csak hülyeségeket jönnek ide írni.
2012. jún. 6. 19:55
11/12 anonim válasza:
Tudod, hogy mi a te legnagyobb bajod? Hogy halvány lila fingod sincs arról, hogy mitől megy el egy lány! Amilyen balfarok vagy, kifogtál egy olyat, aki már azt hiszi hogy orgazmusa van, ha remegni kezd a lába. A szűz csajok k*rvára nem tudják hogy mi fán terem a szex! Azt meg végképp nem hogy mi kell egy pasinak.
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, kivéve az az előttem hozzá szólónak.
2012. jún. 7. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!