Szűz csajjal is lehet? (Lent)
Arról van szó hogy a barátnőm még szűz és még nem akar lefeküdni velem, de viszont én már akarnék valami többet tőle. Türelmes srác vagyok és megértem hogy még nem akar lefeküdni mert nemrég múlt 15 és még fiatal. De viszont olyasmi lehetne-e hogy például én ujjal vagy orálisan kielégítsem anélkül h a szüzességit elvenném?
Kérem kíméljenek azok a válaszolok akik csak hülyeségeket jönnek ide írni.
köszönöm a válaszokat.
további véleményeket is várok.
Elképesztő mennyi idióta járkál ide, és még ők adnak tanácsokat másnak!
UJJAL, NYELVVEL NEM LEHET SZÜZESSÉGET ELVENNI !!!
Csak is egy testrésszel...!!! Amíg az nem jár benn, addig a lány szűz...!!!
Kérdező... a lányok többsége a csikló izgatást jobban szereti, mint az ujjazást, ne hidd, hogy csak az elég, ha bedugod az ujjad és mozgatod.
De, technikailag el lehet venni egy ujjal is a szüzességet, ha a szűzhártya átszakad, akkor az már nem forr össze.
Kérdező: először semmiképpen ne megujjazni akard! Pettingeljetek, simogasd/simogassátok egymást, ha ezt mindketten élvezitek, akkor jöjjön csak a szájjal kényeztetés, és csak ezek után az ujjazás, ha már mindenképpen ragaszkodsz ehhez. Van némi esély rá, hogy élvezni fogja, de 15 évesen, tapasztalatlanul... hát nem sok. Inkább a simi, csiklóizgatás jöhet be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!