Mindjárt 1 éve lesz h együtt vagyok a barátommal, de még szex nem volt köztünk csak kisebb nagyobb dolgok, de ő már nagyon szeretné mert nemsokára 18 éves lesz, de én most töltöttem a 15-öt 15 évesen korai még elveszteni a szüzességet?
Nekem az jött le az irásodból hogy ő akarja te meg nem.
Lehet tévedek,de akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést....
A kérdésre válaszolva: szerintem ha szereted,és ő is szeret akkor miért ne.
lehet hogy maradi vagyok...de 15 én is..és 100%-ig biztos vagyok hogy ha lenne egy egyéves kapcsolatom akkor sem feküdnék le vele!
szerintem 15 évesen még korai... de ez az én véleményem..
egyébként az tényleg igaz hogy ha nem állsz rá készen akkro még ne erőltesd..
egyik válaszoló azt írta körülbelül hogy "na és akkor mi lesz? elveszted a szüzességedet..na és?"
hát szerintem a szüzesség elvesztése eléggé meghatározó élmény..(jó vagy rossz) a lányok életében... viszont ha már 1 éve együtt vagytok akkor biztosan j ó élmény lenne nem ezért mondom..biztosan figyelne rád..
de egyébként meg ha ő már 18 lesz az még nem jelenti azt hogy kötelességszerűen le kell feküdni valakivel..
azt tanácsolom neked még várjatok ezzel..szeret és megérti hogy még fiatalnak érzed magad hozzá
legyetek boldogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!