Szerintetek ha 25 évesen egy srác még szűz az mindenképpen negatívan hat a randizás, párkapcsolat illetve a későbbi szexuális életére?
Csak akkor hat negatívan, ha bebeszéled magadnak!
Úgy mint az első szexnél..... mert vannak olyan esetek, amikor a lány nem akarta elhinni a fiúnak hogy szűz volt, amikor vele lefeküdt.... tehát amikor már lassan az óvodások is ilyen dolgokról beszélnek..... egyértelműen a önbizalomhiány az oka a lécalatti szintvonalaknak, és nem az mert hogy olyan nehéz feladat lenne...
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Öngyilkosságon gondolkozom, mert tudom, hogy a lányok nem jönnek össze egy szűz fiúval. ....
Hiába normális satöbbi..0
Inkább felakasztom magam, vagy mitöbb levetközök msztenlere és kimegyek egy hídra kötéllel a nyakamon és felakasztom magam..
Leírom a tapasztalatom.
Jóképű pasi vagyok, naponta több lány próbál velem ismerkedni. Mégis szűz, bár ez egyéni döntés.
Két kategóriára tudom osztani a lányokat. Vannak, akik fiatalabbak és szintén érintetlenek. Szerintem te 25 évesen komoly kapcsolatot keresel, amit valószínűleg egy 16-17 éves lány nem fog tudni megadni, de egy 20-21 éves, már annál inkább. Azonban jön a második kategória, a 20-21 éves lányok. Nekik már általában volt szexuális kapcsolatuk. És ezek a lányok bizony úgy vannak, hogy nem tudnak élni testiség nélkül. Szóval, ha el akarod veszteni, akkor szerintem nem lesz gond, nem hiszem, hogy hátrányosan fog hatni. Viszont akkor visszaüthet a dolog, ha begörcsölsz, hogy bénázni fogsz...! Ezért keress egy olyan partnert, aki tolerálja, hogy esetlegesen béna leszel. Akinek még a "bénaságod" is fog imponálni. Ha találsz egy ilyen hölgyet, akkor biztos, hogy nem lesz a szüzességedből adódó probléma.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!