Első szeretkezéstől lehetek terhes, egyáltalán honnan tudom hogy elvesztettem a szüzességem? 16/L
- Igen, első szeretkezéstől is teherbe lehet esni.
- Ha benned járt a szerszáma, akkor már nem vagy szűz.
- A szüzesség elvesztése NEM egyenlő a szűzhártya elszakadásával.
- Ha rendesen védekeztetek: időben felvette; nem szakadt ki; egyből kihúzta, amint elment; nem csúszott le; nem folyt ki az anyag,
akkor nem valószínű terhesség.
- A féloldalas fájdalom (esetleg szurkáló, belülről kaparászó érzés) jelentheti azt is, hogy éppen peteérésed van. Ha baloldalt, akkor ebben a ciklusban a baloldali petefészkedben érik meg egy.
- 3 nappal az együttlét után még akkor se érezhetnél terhességi tüneteket, ha valóban megtörtént volna a petesejt megtermékenyülése.
nem mindenkinek fáj az első együttlét, van akinek nagyon kicsi/vékony a szűzhártyája, vagy nincs is egyáltalán, ezért nem is vérzik. Nem a szűzhártya számít, ha szexeltél már nem vagy szűz.
21/L
Szerintem ne parázz! Nincs ott semmi baj :)
Nem mindenkinek fáj, van akinek fáj, van akinek nem vérzik... mindenkinek más.
Marhára nem vagy tisztában te semmivel,úgyhogy én is leírom,hátha elhiszed:
-a szüzesség elvesztése nem függ vérzéstől/fájdalomtól/péniszmérettől semmi egyébtől,ha volt a puncikádban kukika,akkor nem vagy szűz és kész.
-a terhességnem észlelhető 3nap után
-a fájdalmad valószínűleg nincs összefüggésben a szüzességed elvesztésével és terhességgel sem
Továbbra is védekezzetek,de jobb,ha még tájékozódsz kicsit legalább az interneten szexuális témában, ha már előbb nem tetted meg.
Szerintem vakbeled van! Dokihoz vele!
S akkor szted mitől nem leszel szűz,ha attól nem,hogy a barátod farka a puncidban élvezkedik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!