13 éves vagyok és a barátom már nem szűz (ő 14) és azt szeretné hogy feküdjek le vele? Szerinetetek korai?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 21:43
11/21 anonim válasza:
szerintem ilyeneken neistörd a fejed. menjél vissza barbizni :) ráérazmég.
12/21 anonim válasza:
nagyon adom az utolso valaszolot! :)
13/21 anonim válasza:
b@szd meg magad,biztatod a 13 éves kis taknyost a szexre,persze erre van szükség,hogy sok idióta még biztatja is az idióta ötletüket, az én gyerekem tuti nem lesz terhes tiniként ellenben az ilyen majmoknak,mint te aki szerint szentfazék aki nem ajánlja egy csitrinek a szexet,annak minden bizonnyal igen,azt sem tudja mi a szex éretlen,mint egy zöld paradicsom,mi csak jót akarunk neki ellenben veled akinek csak mocskos a szája,aztán itt okoskodik!
14/21 anonim válasza:
Még fiatal vagy hozzá... várj 4-5 évet még.
15/21 anonim válasza:
ááá ez most komoly kérdés?? :O Te jó ég. bakker nem,13 évesen nem korai...szánalmas.csupán még gyerek vagy! várnod kéne 5 évet!
16/21 anonim válasza:
16 éves fiú vok és még nem volt részem lyukban szóval még télleg ráérsz főleg ráérsz hiszen lány vagy!!!!!!!!!
17/21 anonim válasza:
hát 13 évesen korai de azt csinálsz amit akarsz nehogy megbánd!ha nem akarod egyátalán akkor ne
19/21 anonim válasza:
Korai... A barátod is elég érdekes, mert már 14 évesen nem szűz... vagy csak mondja.
20/21 anonim válasza:
13 évesen már nem barbizni kell, de nem is pasizni, hanem valahol a kettő között. Mondjuk a barátnőiddel lenni, legózgatni, nem d*gni orrba szájba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!