Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 19 éves vagyok még nem szexelt...

19 éves vagyok még nem szexeltem mert félek a szextől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
miért van ez?
2009. jún. 30. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Ezt neked kéne tudnod, mi nem ismerünk. De ha lesz komoly kapcsolatod valakivel akiben teljesen megbízol akkor szerintem menni fog.
2009. jún. 30. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

mert nem vagy rá felkészülve. szüleiddel beszélgettetek ilyesmiről? vagy esetleg egy nagyon bizalmas barátnőddel?

27/L

2009. jún. 30. 14:18
 3/7 anonim válasza:
72%
Szerintem is azért félsz mer nem volt még olyan sráccal kapcsolatod akiben 100% leg ig mebiztál volna de majd ha eljön az ideje megteszet nyugi:) Am. ez természetes hogy félsz az esőtől és mind egy hogy hány éves vagy.
2009. jún. 30. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Van barátod? Beszéltetek már erről? Ha igazán szereted, és megbízol benne, akkor nincs mitől félned.
2009. jún. 30. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Fiú vagy vagy lány?

Nekem is van egy barátnőm, 23 éves és még emiatt nem szexelt, pedig nem érte tudomásom szerint semmilyen trauma, és egyéb téren dögös, vagány csajszi, senki nem gondolná róla. Amikor beszélgettünk erről, hogy miért fél, az jött ki, hogy ő mindig úgy képzelte, hogy azzal veszíti el, aki a férje lesz. Neked nem voltak ilyen álmaid? Ez magyarázat lehet. Mondtam neki, hogy ez a legjobb szándék ellenére is meghiúsulhat, attól nem lesz rossz ember, hogy próbálkozik.

Lehet még ok, hogy félsz a teherbeeséstől (illetve hogy teherbe ejted a barátnődet) ez esetben érdemes egymás kielégítésének más módját gyakorolni, és egy nőgyógyászt felkeresni biztos védekezés céljából.

Szerintem a legjobb megoldás félelmeid eloszlatására egy bizalmas szerelmi kapcsolat lenne, akivel fokozatosan haladnátok a szex felé, nem durrbele. Jó lenne, ha a (leendő) párod tudna ez irányú félelmeidről, hoyg megértő és türelmes lehessen. (illetve ha fiú vagy, akkor meg határozott :) ) Nem vagy elkésve még semmivel, más is van így! Pl. én is 19 évesen veszítettem el, pedig nem vagyok vallásos, semmi ilyesmi.

2009. jún. 30. 15:43
 6/7 anonim ***** válasza:
mert még nem vagy rá felkészülve és nem találtál ideális pasit, akiben teljes mértékig megbízol. kitartás, vannak ilyen pasik...:) 21/f
2009. jún. 30. 19:50
 7/7 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy késen állsz rá akkor, ne félj de ha nem akkor várj vele!Vannak akiknek csak 20-23 évesen jó elveszíteni!
2009. jún. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!