Velem van a gond, vagy ez átlagos?
Figyelt kérdés
Szóval,19 éves fiú vagyok és még szűz.Nem azért,mert nem lett volna alkalmam elveszíteni!Hanem,mert én úgy vagyok vele,hogy az elsőt olyan emberrel szeretném aki iránt érzek valamit.
Orálisan többször is kielégítettek,de szerintem az más.
Sok haveromtól hallom,hogy mennyire jók az egy éjszakás kalandok.Meg nem kell ennyire "lányosan" gondolkodni,ahogy én teszem.
Szerintetek tényleg azzal van baj ahogy gondolkodom,vagy ez egy átlagos dolog?
Ha lehet kulturált emberek írjanak válaszokat!
2012. máj. 28. 22:51
21/31 anonim válasza:
Szia!
Én 14 évesen veszítettem el egy bomba jó csajjal.
Mire vártál eddig?
22/31 A kérdező kommentje:
szerintem elég érthetően leírtam a kérdésben és alatta az egyik hozzászólásban is,hogy mire vártam.
2012. máj. 31. 10:01
23/31 Csegi89 válasza:
Te csak nyugodtan tarts ki a véleményed és az érveid mellett. Ha neked így jó, te így szeretnéd az a te dolgod és ehhez senkinek semmi köze. Én 22 évesen vesztettem el.
24/31 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok, és én is szűz, pedig lett volna alkalmam jó párszor elveszíteni, de mégsem tettem, azt hiszem nem akartam megbánni. Szóval nem te vagy az egyedüli nyugi.:)
25/31 A kérdező kommentje:
azért lányok körében ez gyakrabban előfordul :)
2012. jún. 14. 20:20
26/31 anonim válasza:
Hát igen, de akkor sem veled van a baj!:D Hanem a többi fiúval xd
27/31 Hanariko válasza:
senkivel nincs itt baj. A haverjaiddal sincs, ők máshogy gondolkoznak és azok is akik "nem hisznek a tündérmesékben". Ezekeben nem is szabad, a tökély tényleg csak az amcsi filmekben van. Viszont ha nem is az igazira, de egy valamire való, értelmesebb lányra nyugodtan várhatsz, akit valóban nem fog zavarni, ha esetleg bénázol picit.
28/31 anonim válasza:
sokan mondják, hogy kell a tapasztalat, meg a gátlás, a legtöbb ismerősöm miért tudott szüzen is ismerkedni? bakker, ilyen baromságot még nem hallottam... és kedves kérdező, nekem nagyon tetszik, hogy így gondolkodsz:) az első szerintem mindenképpen egy boldog párkapcsolatban történjen meg! :)
29/31 anonim válasza:
Ritka az ilyen hozzáállás. Szerintem szerencsés lesz az a lány, akibe majd szerelmes leszel. Nem a szüzesség miatt. A gondolkodásmódod miatt.
30/31 A kérdező kommentje:
Csak találnék már olyan lányt aki szeret...:)
2012. nov. 3. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!