Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1,5 hónapja vagyok együtt a...

1,5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ez nem olyan "kijelentjük hogy járunk és egymáshoz sem szólunk" kapcsolat, hanem sokat vagyunk együtt. A tübbit lent találod. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
és először volt szájrapuszi, majd smárolás, és én eléggé felizgulok ha vele vagyok és ő is ha velem.1 hete tapizott (fenekem, mellem körül, de látszott rajta hogy a mellem is akarta) tehát mit csináljunk, nem vagyok r*banc, tehát nagyon intim dolgokba nem megyünk bele (pl ujjazás kiverés, és afölött), de valami magasabb szintet szeretnénk. Mit tegyünk? 12,5/L
2012. máj. 28. 00:03
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mivan ?? Lefekudni?? Ujjazni??? Kiverni?? Dehogyis!!! 12,5 evesen nem fogok pettingelni azert hulye nem vagyok. Az alkara irtam is hogy NEM ILYEN INTIM DOLGOK!!!!
2012. máj. 28. 18:37
 22/28 Liz* válasza:
azt mondod magasabb szintet szeretnél... a smárolásnál és a tapizásnál. a magasabb szint az szerintem a petting ami ennyi idős korban még belefér...
2012. máj. 28. 19:02
 23/28 anonim ***** válasza:
mivan?? petting nem fér bele 12 éves kislányról van szó aki maradjon a babázásnál,petting nem fér bele majd 4 év múlva
2012. máj. 28. 19:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Szerintem már a smárolás is korai 1,5 hónap ne viccelj 12,5 évesen??Tapizás mit tapiz a mellkasodat?? vagy a push upos melltartódat? Ez az egész egy vicc!!!
2012. máj. 28. 19:14
 25/28 anonim ***** válasza:

Nincs így gyerekkorod de komolyan. Már most "kapcsolatban" vagy ami igazából nem is nevezhető rendes kapcsolatnak 12 és fél évesen.

Hová süllyed ez a világ??? még van ennél lentebb is???

Az előbb olvastan egy kérdést abban az volt hogy a csaj 13 évesen le akart feküdni egy sráccal úgy hogy nem is jártak hát nekem már az is sok volt nem hittem volna hogy van lentebb de sajnos úgy tűnik hogy van. Ehhez még csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy egyrészt szerintem jobban járnál hogy ha kiélveznéd hogy van gyerekkorod elmenni szépen babázni meg homokozni a "pasidat" meg hagyni a fenébe ráér még az neked hogy egy fiu töltse ki a szabadidőd nagy részét mást részt pedig gratulálok anyucinak meg apucinak hogy engedik hogy ennyi idősen te "kapcsolatban" legyél.

2012. máj. 29. 18:37
 26/28 anonim válasza:
én most vagyok 13 és ne gondolkodj még ilyeneken 1 hónapja még én is gondolkodtam de rájöttem hogy ez így nem jó a nőgyógyász simán ribancnak nézne stb... ha irsz privit akkor részletezhetem a problémákat az ilyen hamar történő kapcsolatokról (8 hónapig voltam a pasimmal aki 17 éves)
2012. máj. 29. 19:44
 27/28 isten 1800 válasza:
Szerintem cidázd le . és egy jó nagyot kurjatok ha ez kell neked 12 évesen ;)
2012. júl. 4. 10:57
 28/28 anonim válasza:
12,5 évesen azt se tudtam mi az a nemi szerv :D
2012. júl. 17. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!