1,5 hónapja vagyok együtt a barátommal, és ez nem olyan "kijelentjük hogy járunk és egymáshoz sem szólunk" kapcsolat, hanem sokat vagyunk együtt. A tübbit lent találod. Mit tegyünk?
Nincs így gyerekkorod de komolyan. Már most "kapcsolatban" vagy ami igazából nem is nevezhető rendes kapcsolatnak 12 és fél évesen.
Hová süllyed ez a világ??? még van ennél lentebb is???
Az előbb olvastan egy kérdést abban az volt hogy a csaj 13 évesen le akart feküdni egy sráccal úgy hogy nem is jártak hát nekem már az is sok volt nem hittem volna hogy van lentebb de sajnos úgy tűnik hogy van. Ehhez még csak annyit szeretnék hozzáfűzni hogy egyrészt szerintem jobban járnál hogy ha kiélveznéd hogy van gyerekkorod elmenni szépen babázni meg homokozni a "pasidat" meg hagyni a fenébe ráér még az neked hogy egy fiu töltse ki a szabadidőd nagy részét mást részt pedig gratulálok anyucinak meg apucinak hogy engedik hogy ennyi idősen te "kapcsolatban" legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!