Ha még szűz vagyok mit csináljak, hogy hüvelyi orgazmusom lehessen?
"ezt még párszor megismételem és akk nem lehet semmi baj ugye? "
És te nem vagy éretlen, mi? :)
Kisszívem, ha nincs hüvelyi orgazmusod az első szeretkezésednél, az egyáltalán nem baj. Az ugyanis nem arról szól, hogy "teljesíts", hanem magáról az együttlétről, a szerelemről, kettőtökről.
Nekem 28 éves koromig egyáltalán nem volt hüvelyi orgazmusom, és? Volt másmilyen. Amikor szellemileg is megértem rá, és találtam hozzá egy olyan pasit, akkor jött.
Ha ilyeneken agyalsz, hogy neked márpedig hüvelyi orgazmus kell az első szeretkezésednél, akkor neked még tényleg nem való a szex.:/
"...én tudom is hogy hol van [a G-pont] és el is érem csak az a baj hogy olyan olyankor mintha pisilnem kellene és valahogy sohasem sikerül végigcsinálnom..."
Ha azt érzed, hogy pisilned kell, akkor jó úton haladsz. Ne félj, bepisilni pedig nem fogsz.
Innen megmondom, kislány, hogy amit csináltál, az nem orgazmus volt. Én elhiszem, hogy jó érzés, biztos élvezted, de az nem az orgazmus. Nagyszerű hogy megtaláltad a vagina kincsestérképét a neten, de a probléma azzal van, hogy fordítva tartod az ásót.
És nem kell ismerni valakit töviről hegyire, hogy meg tudjuk mondani, hogy éretlen-e vagy sem, ehhez elég négy-öt leírt mondat, és egy értő szem, no meg némi élettapasztalat (amit teszem hozzá, ennyi idősen is még csak azt mondom, hogy kezdek gyűjtögetni)
Normális válaszokat/tanácsokat kaptál. Lehet hogy nem olyat, amitől most azonnal máris hüvelyi orgazmusod lett, hanem olyanokat, amiket ha megfogadsz, sokkal jobb lesz az első szexuális élményed. Az, hogy ezt nem ismered fel, pl az éretlenség jele.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!