Tényleg gáz, hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Az osztályomban a lányok többsége 13-15 éves korában elvesztette a szüzességét, de én nem akartam olyannak odaadni magam, akit nem érdemli meg, és mivel még nem találkoztam olyan pasival, akivel jól megértjük egymást, itt vagyok 20 évesen, és még sose volt pasim.
Ez tényleg szánalmas és ciki lenne??
Egyébként fura, mmint, régen divat volt házasságig várni, meg 17 évesen házasodni is, szóval semmiképp nem természetes, a világon sosem volt divat ilyen sokáig várni, de úgy kell csinálnod, ahogy neked tetszik.
A hátrány az az, h nem volt még kapcsolatod, tehát huszonévesen úgy fogsz viselkedni az eklső kapcsolatodban, amit esetleg a másik fél komolyan venne, mint egy idióta 17 éves...mert a párkapcsolatok működését is meg kell tanulni és ez nem kor, hanem tapasztalat függő. Szóval szerintem megszívattad magad rendesen, de azért drukkolok, h ne legyen igazam.
Szerintem ne gondold ezt cikinek; 20 évesen még fiatal vagy, sőt 25 évesen is az. Úgy tudom, 2000 éve azoké volt a dicsőség, akik szüzen házasodtak. Úgy gondolom, hogy ma is azoké, csak ezt a többség már nem fogadja el.
Csak olyannal érdemes párkapcsolatot alakítani, akivel hosszútávon el tudod képzelni az életedet; vagy jobb híján, ha nincs más, a jobb gének szaporodása érdekében.
"Egyébként fura, mmint, régen divat volt házasságig várni, meg 17 évesen házasodni is, szóval semmiképp nem természetes, a világon sosem volt divat ilyen sokáig várni "
Ekkora baromságot is régen olvastam ... Nem azért házasodtak annyi idősen mert az tényleg jó... Nehogy már a múlt barbár szokásait tartsuk normálisnak.
Sokszor leírtam már. Lehet szexelni bármennyi idősen, de egy biztos. Egy 16 éves ember biztos hogy nem tudja, milyen is igazán kívánni valakit. Sőt még egy 18 éves sem biztos. Akár fiú, akár lány...
Egyáltalán nem ciki szűznek lenni, és nevetségesen túlértékelt dolog az ha valaki hamar elveszíti, vagy sokat szexelt fűvel fával.
Továbbá amit kimondottan rühellek, ha egy nő arra hivatkozik, hogy "a férfiak megtehetik hogy sok szeretőjük van, akkor a nők miért nem?:O"...
Itt nem arról van szó, hogy megtehetik... Pont az a lényeg, hogy férfinál sem erény! Ezért nőknél sem kéne hogy az legyen. Lehet hogy konzervatív vagyok, meg maradi, de ez a véleményem, és szerintem helytálló. A mai világban értékeket hordozni magunkban cikinek számít. S ezt nem úgy értem, hogy aki nem szűz az nem hordoz magában belső értékeket, csak nem mind1 ki miért, és hogyan veszítette el.
S ezzel visszatérve az előbb felvetett témámra. Nem is az számít, hogy az ember sok emberrel létesített-e szexuális kapcsolatot az élete során, a lényeg a "miért"-en van, és sokan ezt nem értik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!