Tényleg gáz, hogy 20 évesen még szűz vagyok?
Az osztályomban a lányok többsége 13-15 éves korában elvesztette a szüzességét, de én nem akartam olyannak odaadni magam, akit nem érdemli meg, és mivel még nem találkoztam olyan pasival, akivel jól megértjük egymást, itt vagyok 20 évesen, és még sose volt pasim.
Ez tényleg szánalmas és ciki lenne??
Egyáltalán nem szánalmas, vagy ciki. Ha Te így érzed magad jól, akkor nincs miért aggódnod. Egy ilyen lánynak én csak örülni tudnék ;)
22/f
Amúgy nem én tartom gáznak ezt a szüzesség-dolgot, hanem az osztálytársnőim...
Ne értsétek félre, természetesen nem avatom be őket a (nem létező) szerelmi életembe,hanem mivel facebookon nem írtam ki soha,hogy kapcsolatom van,ebből gondolják (helyesen :D ), hogy szűz vagyok,és kidumálnak emiatt a hátam mögött xD
"és udvarlóim is voltak, de ők meg nekem nem jöttek be :D"
miért nem?
Nem gáz, sőt én sajnálom, hogy elsiettem. A lényeg, hogy nefélj tőle, és ezért ne utasíts el senkit aki amúgy megfelelő lenne.
20L
Ne kapkodj, tök fiatal vagy még, persze ma divatos azt mondani huszonévesen, hogy felnőtt ember vagy (már nincs újdonság az életben, mindent tudunk), de ez hülyeség. Egyáltalán nem gáz, van akinek nehezebben megy az ismerkedés, de ettől még nem vagy kevesebb. Akkor lehetne lefikázni bárkit is emiatt, ha az egész világon minden egyes ember egyenlő esélyekkel indulna (külső tul., milyen lelki hatások értek eddig stb.), amiről szó sincs (gondolom nem mondtam ezzel újat)
26/f
Nem szánalmas!
Az a szánalmas, ha meggondolatlanul smárol valaki egy aidsessel, fűvel-fával leáll és azon aggódik, lehet-e valami baja az alkalmi kapcsolattól. Te csinálod jól! Hidd el! Csak a mai világban nem gondolkoznak, és ez a buta szemlélet próbálja megfertőzni azokat is, akik normális gondolkozásúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!