Hogyan mondjam el anyának?
Szerintem ne előtte mond meg, hanem röviddel utána.
Semmi gond nincs vele, hogy ezt meg akarod osztani anyukáddal, de ég és föld a különbség a "Lefeküdtem a pasimmal." és a "Le akarok feküdni a pasimmal." között.
Sosem értettem ezt a fene nagy jó viszonyt, szerintem ez már nem normális dolog.
Oké hogy jóban vagytok, de úgyis rákérdez majd, minek neki így bejelenteni. Gondolom védekeztek meg minden, miért kell neki erről tudnia ennyire. Vagy még akkor azt is mondja el, hogy cummantsd le a kanodat.
előttem szólók véleményéhez:
Teljesen igazatok van. Egy dolgot leszámítva: nem írta le a kérdező, hogy az anyja (illetve a szülei) milyen felfogásúak, hogy viszonyulnak az ilyesmihez. Mert ha valaki az a "cső konzervatív" akkor ugyebár jön a "még mit nem, majd a nászéjszakán" szöveg, ami meg aztán k*rvanagy segítség. Ha nyitott gondolkodású a szülő, és beismeri, hogy még ő is volt fiatal, akkor nincs semmi gáz. Én is azt mondom, hogy jobb az ilyet megbeszélni, mégiscsak tapasztaltabb a szülő ilyen téren, mint pl a 16 éves osztálytársak (amiből tudjuk mi sülhet ki...)
"Ha valami baj van akkor tud segíteni"
háát szerintem csak olyan szexeljen, aki már érett a szexre. És ha netalántán valami gubanc lenne, akkor azt a párjával oldja meg. Utána már el lehet mondani anyunak is hogy mi volt.
De az szerintem gázos, ha azért mondjuk el anyunak hogy már szexelünk, hogy ha pl kiszakad a gumi, akkor tudjunk hozzá szaladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!